СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26 ноември, ще постави ново начало във вашия дом, семейни отношения, имотни казуси или местоживеене. Може да се възползвате от приливната вълна на новолунието, така че да подобрите фона си на съществуване, да се справите с въпроси от този сектор, за които сте полагали дълго усилия.

Всъщност не е изключено да ескалират пик от събития и развръзки, които са следствие на случилото се през изминалата около година, но също така инициативност, която проявявате към настоящия момент. Посейте семена, които искате да прорастват и през следващите месеци и ще ви гарантират по-хармонични условия на съществуване, комфорт и т.н.

През цялата седмица социалната ви активност ще расте може да водите разяснителни разговори с партньори лични или делови, които са напълно успешни – може да стигнете до договорки или да изчистите евентуални недоразумения, имате шанс да се възползвате от предложения, които сте пропуснали…

Въпреки всичко не е изключено да влизате в словесни двубои, защото имате повишена конкуренция или ескалира противопоставяне на интереси, а от вас се изисква твърдо да отстоявате мнението си, за да не бъде то подменено.

Сега има огромна вероятност това противопоставяне да бъде канализирано в оптимално подходяща за вас посока чрез разбиране от ваша страна, но и на околните, чрез практични оценки и т.н. Може да ви обземе носталгия, стари чувства да ви връхлетят отново, вероятно и не без причина, а защото хора и обстоятелства от миналото напомнят за себе си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени