СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26 ноември, ще постави ново начало във вашия дом, семейни отношения, имотни казуси или местоживеене. Може да се възползвате от приливната вълна на новолунието, така че да подобрите фона си на съществуване, да се справите с въпроси от този сектор, за които сте полагали дълго усилия.

Всъщност не е изключено да ескалират пик от събития и развръзки, които са следствие на случилото се през изминалата около година, но също така инициативност, която проявявате към настоящия момент. Посейте семена, които искате да прорастват и през следващите месеци и ще ви гарантират по-хармонични условия на съществуване, комфорт и т.н.

През цялата седмица социалната ви активност ще расте може да водите разяснителни разговори с партньори лични или делови, които са напълно успешни – може да стигнете до договорки или да изчистите евентуални недоразумения, имате шанс да се възползвате от предложения, които сте пропуснали…

Въпреки всичко не е изключено да влизате в словесни двубои, защото имате повишена конкуренция или ескалира противопоставяне на интереси, а от вас се изисква твърдо да отстоявате мнението си, за да не бъде то подменено.

Сега има огромна вероятност това противопоставяне да бъде канализирано в оптимално подходяща за вас посока чрез разбиране от ваша страна, но и на околните, чрез практични оценки и т.н. Може да ви обземе носталгия, стари чувства да ви връхлетят отново, вероятно и не без причина, а защото хора и обстоятелства от миналото напомнят за себе си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ