СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26-ти ноември, може да привлече повече късмет към вас, ще отключи творческият ви потенциал, ще подейства положително на самочувствието ви, вяра в собствените възможности съответните ползи. Все по-лесно ще привличате внимание, ще печелите подкрепа и одобрение. Хубаво е да се възползвате съзнателно от новолунието, и да бъдете максимално инициативни, да се възползвате от опеката на звездите, така че да посеете семена, които после ще прорастват и ще сбъднат ваша съкровена мечта.

Същевременно през тази седмица не са изключени и развръзки, които показват до какво са довели ваши минали действия приоритетно отнасящи се до бизнес, ако имате такъв, взаимоотношения с близки до сърцето ви хора – от партньори до пораснали деца. Част от случващото се може да ви носи удовлетворение, да ви вдъхновява за бъдещи успехи.

Ако не всичко е по вкуса ви, тогава част от случващото се ще ви подтикне да бъдете по-практични, устойчиви и  целеустремени, ще промените подхода си и съответно възможностите, до които можете да се доберете.  Евентуално напрежение, което е ескалирало във вашия дом и семейство през настоящата седмица може да се канализира в оптимално позитивна за вас посока чрез взаимопомощ с близките ви, ако разпределяте по-добре лични и служебни ангажименти, споделяте с близките си вашите бъдещи планове, допитвате се до тяхното мнение, възползвате се от тяхната подкрепа.

На работното ви място престоят успехи, които ще се превърнат като буфер за противопоставяне на интереси, дълго полагани от вас усилия сега внезапно и бързо могат да се превъртят в полза и своеобразна награда. Някои ваши колеги могат да ви изненадват и в повечето случаи приятно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ