СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26-ти ноември, може да привлече повече късмет към вас, ще отключи творческият ви потенциал, ще подейства положително на самочувствието ви, вяра в собствените възможности съответните ползи. Все по-лесно ще привличате внимание, ще печелите подкрепа и одобрение. Хубаво е да се възползвате съзнателно от новолунието, и да бъдете максимално инициативни, да се възползвате от опеката на звездите, така че да посеете семена, които после ще прорастват и ще сбъднат ваша съкровена мечта.

Същевременно през тази седмица не са изключени и развръзки, които показват до какво са довели ваши минали действия приоритетно отнасящи се до бизнес, ако имате такъв, взаимоотношения с близки до сърцето ви хора – от партньори до пораснали деца. Част от случващото се може да ви носи удовлетворение, да ви вдъхновява за бъдещи успехи.

Ако не всичко е по вкуса ви, тогава част от случващото се ще ви подтикне да бъдете по-практични, устойчиви и  целеустремени, ще промените подхода си и съответно възможностите, до които можете да се доберете.  Евентуално напрежение, което е ескалирало във вашия дом и семейство през настоящата седмица може да се канализира в оптимално позитивна за вас посока чрез взаимопомощ с близките ви, ако разпределяте по-добре лични и служебни ангажименти, споделяте с близките си вашите бъдещи планове, допитвате се до тяхното мнение, възползвате се от тяхната подкрепа.

На работното ви място престоят успехи, които ще се превърнат като буфер за противопоставяне на интереси, дълго полагани от вас усилия сега внезапно и бързо могат да се превъртят в полза и своеобразна награда. Някои ваши колеги могат да ви изненадват и в повечето случаи приятно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата



Коментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Teddy coat късо

Teddy coat късо палто Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В неделя се влюбваме в удобството, без да правим компромис със стила!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ