СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието от 26-ти ноември ще обнови вашите връзки – лични или делови, позиции, които заемате в колектив, договорни отношения и т.н. Има голяма вероятност случващото се да бъде напълно във ваша полза, колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да бъдат успехите, до които се добирате.

Въпреки всичко, част от случващото се ще бъде естествен завършек и продължение на полагани усилия, заложени тенденции през изминалата около една година. Към настоящия момент предстоят развръзки, след което ще отворите нова страница от приоритети и т.н. Разяснителни разговори, новини и срещи ще отварят нови и по-широки хоризонти за развитие пред вас, възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите, за да не пропуснете някой шансове.

Вашата покровителка Венера преминава в Козирог на 26-ти ноември и през следващите няколко седмици ще охлади страстите в душата ви, същевременно вие ще ставате все по-практични и праволинейни в своето поведение, така че можете да преобразите средата си на съществуване от корен, като вземете по-радикални мерки…

Тази тенденция тепърва предстои, на този етап усещате първи сигнали за предстоящите промени. Промените могат да засегнат вашия дом, семейство и местоживеене, недвижимо имущество и т.н. Сега можете да разчитате на подкрепа от страна на близките си, имате шанс да канализирате в по- положителна посока чисто финансови въпроси като разчитате на най-близките си хора, семейство и т.н.

В друг вариант – може да решите да инвестирате в дома и семейството си и това ще се отчита за благоприятно обстоятелство.

Все пак до трети  ноември не е препоръчително да се поемат големи финансови рискове, да задлъжнявате и т.н. Стремете се да бъдете изрядни във финансови документи, по възможност не задлъжнявайте към настоящия момент и всичко ще бъде наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени