СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.02.2024 – 03.03.2024

x


През настоящата седмица вие може да вземете доста активна позиция, а това ще се превърне в повод  да се окажете „под светлината на прожекторите“, да се сдобиете с популярност или пък да създадете, укрепите връзки с влиятелни и власт имащи личности, които могат да допринесат за осъществяването на ваши високи и честолюбиви планове.

Периодът е отличен за преговори, които могат да има дългосрочно и стабилизиращо отражение, да се превърнат в шанс да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие, също да се справите с някои предизвикателства, които иначе може да отчетете за извън контрола си, а те касаят ваша професионална реализация, доходи, бъдещи перспективи на развитие.

Колкото повече се стремите да укрепвате контакти, може би да попаднете под вид опека, да получавате по-широко одобрение, толкова повече ще нараства вероятността да превъртите някои трудности в полза. Понякога може да ви изглежда, че трябва да се съобразявате над обичайното с определени и нетолерантни персони, на практика може да е точно така, но през това преминават възможностите ви да осъществите ваши цели.

Ежедневието ви може да е доста натоварено, напрегнато, дори над средното ниво… Сега е моментът да изпреварите конкуренция, да се справите с недоброжелатели, защото има на кого да разчитате, също демонстрирате висока квалификация, действате различно, гъвкаво, за да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас може да пътуват принудително, в такъв случай е препоръчително да бъдете по-внимателни, някои от очакванията ви може да се окажат преувеличени, ако не „оцветите в по-ярки краски“ вашата теза и качества, за да постигнете своето.

Пазете се от прекалено натоварване, опитайте се да делегирате отговорности.

Ако нямате възможност да израствате в настоящата си работа, тя не ви носи удовлетворение, трябва да остане зад гърба ви, тогава това ще бъде по-видно от обикновено и вие действително може да прекратите договори, които са без перспективни…

Може да си намерите нещо ново и по-подходящо – пак така чрез връзки, вид подкрепа и одобрение.

В любовта – повечето от вас стабилизират партньорските си отношения. Ако сте сами, тогава може да срещнете партньор, на когото можете да разчитате, който е авторитетен,  дори и да не е твърде романтичен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени