СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Периодът е много важен за вашата професионална реализация и сега могат да произтекат важни събития, които имат широко отражение за следващите месеци, а може и години.

Ако вие сте на прав път, тогава сега ще стабилизирате позициите си на работното място,  може да наложите авторитета си, да повишите доходите си или пък да подпишете дългосрочни договори, които ще ви гарантират работа за дълго.

В друг случай – може да направите доста позитивно впечатление на влиятелна и власт-имаща личност, така че да попаднете под нечия опека.

Повечето от вас няма да си позволяват отпускане, ваше високи и честолюбиви планове ще ви амбицират, мобилизират, ще ви помогнат да  издържите  своеобразен „изпит“, който касае кариерата ви – по оптимално добър за вас начин. Ако в някои случаи това не е така,  тогава може да си потърсите и намерите нещо друго по-перспективно като разчитате на вече придобит опит, знания, квалификация и ги демонстрирате.

Друга важна за вас тема – това могат да бъдат сърдечни взаимоотношения с любими хора – вашият партньор или пораснали деца. Сега те може да имат нужда повече от вашето внимание, подкрепа, морална или финансова. В душата ви ескалират силни страсти,  понякога преживяванията са ярки и преувеличение, внимавайте това да не предизвика обратен от очаквания или желания резултат.

Сърдечните отношения се тестват за здравина и лоялност, получавате ценна информация в това направление или ескалират важни събития. Отстранете своевременно евентуални слабости, за да не ги влачите и в бъдеще, ако желаете и не са преминати някои граници в миналото.

Понякога чисто финансови въпроси може да застават между вас и близки хора…

Повишени разходи са доста вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Намирате време и за развлечения, повечето от вас, така е и правилно, за да се разтоварите,  намерите полезен отдушник.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени