СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Звездите ви фокусират върху по далечни хоризонти на развитие, за да си изберете най-правилна стратегия…

В друг случай – точно сега се очертават по дългосрочни перспективи, които засягат професионалната ви реализация, бъдещи планове и т.н.

Те ще бъдат напълно във ваша полза, ако демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото си или традиционно обкръжение и получите подкрепа и одобрение от съответни авторитетни личности.

Ежедневието ви може да е доста натоварено под влияние на вид преобразувания, които ескалират на работното място и не само. Ако вие се вписвате в тази нова обстановка, тогава тази натовареност ще ви се отплати богато и вие ще утвърдите или циментирате вашия авторитет и т.н.

Ако не всичко се случва точно така, както искате или очаквате, тогава може да решите да прекратите дългосрочни договори или отношения, които вече са изчерпани.

Хора, стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, обсебват вниманието ви и могат да преобразят живота ви, вие ще имате избор как да реагирате спрямо тях.

Ако ви занимават съдебни дела, тогава и на този етап няма за къде да бързате, внимателно проучете информацията, ако се наложи търсете и допълнително мнение, преди да вземете решение.

През втората част на тази седмица и през следващата вашите усилия в избрано от вас направление ще започнат да дават все повече резултати, вие ще усетите тази тенденция като подкрепа или одобрение от страна на важни за вас хора, партньори, лични или делови, вашата популярност ще нарасне, както и влиянието ви върху околните.

На кого и в каква степен можете да разчитате, какво подпомага по-далечни перспективи на развитие –  получавате знакови новини, водите подобни разговори в дните на пълнолунието – 27 и 28  април.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ