СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Вашият покровител Меркурий е в Рак, така че повечето от вас са доста емоционални  и по различни поводи се стремят над обичайното да се доказват пред околните, вероятно, за да защитите интересите си – чисто финансови, но не само, за да се отдалечите от неблагоприятни влияния и т.н.

В този процес мнозина ще използват различни способи – едни ще влязат в открити битки, буквално или в преносен смисъл, а други ще се устремят към изграждането на вид стратегия, която е по-дългосрочна, понякога не афиширана пред околните, но пак така успешна и даваща шанс да увенчаете с успех дълго полагани усилия.

Какво може да остане в живота ви и да ви носи удовлетворение или пък трябва да бъде прекъснато внезапно или променено кардинално – по различни начини и поводи разбирате през настоящия период.

Звездите изискват също така внимателно да избирате обкръжението си, което ще играе важна роля за социалния ви статус или репутация като минимум. Пазете се от подвеждане, което може да подмени интересите ви.

В друг случай, ако има различия или ерозивни процеси между вас и ваши партньори, лични или делови, то те ще ескалират, за да ги забележите и отстраните.

Доверявайте се на интуицията си, инстинктите си, те сега са усилени в значима степен и ще се оказват верен ориентир.

В друг случай и някои от вас ще имат нужда просто да си починат, да се отдръпнат от повишена активност, за да направят избор, обърнат внимание на лични приоритети, включително и физическо, психическо възстановяване, заслужен отдих, за да се заредите отново с енергия и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август за работещи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ