СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Вашата социална активност расте и причините могат да бъдат различни, например променят се изискванията към вас, налага ви се да се доказвате повече в колектив, в който съществувате, за да утвърдите авторитета си или понеже другите започват да се държат твърде непредвидимо, непоследователно, могат да навредят и на финансовите ви интереси, а вие трябва да вземете съответни мерки.

В повечето случаи около вас има енергична и инициативна личност, която ви влияе силно, насочва бъдещото ви развитие. В оптимален вариант – вие я привличате на ваша страна, понякога и на база компромис, защото усещате, че ще изгубите иначе контрол над събитията.

В друг случай – това е нараснала конкуренция, която ви амбицира, но на този етап конфронтации евентуални не работят във ваша полза, така че е хубаво да ги избягвате. Трябва да заложите на диалогичността, сътрудничеството, привличането на вид опека, получаване на одобрение от важни за вас хора, които влияят на имиджа и общественото ви положение.

Ако това е невъзможно, значи мнозина ще сменят своята среда и това ще доведе до разтоварване на напрежение, зараждане на нови възможности.

Партньорските отношения, лични или делови, също изискват повишено внимание. Намерете обединяващи цели и интереси, задълбочаване на различия ще завлачат трудно предвидими последици, имайте го предвид и внимавайте.

Влече ви да пътувате, ако го осъществите, ще си доставите някакво удоволствие, въпреки че все нещо няма да е точно така, както сте си го представяли първоначално.

Ежедневието може да е извън обичайния ритъм, защото се разпилявате самите вие в различни посоки или възникват допълнителни, не планирани ангажименти.

Каквото и да е – реагирайте на момента, за да не пропускате шансове, които ще възникват, но и да се предпазвате от евентуални предизвикателства.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ