СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Марс е във вашия зодиакален знак, така че ще ви действа силно ентусиазиращо, вашето желание да се доказвате пред другите, в колектива, в който съществувате, евентуално да изпреварите конкуренция или пък да заемете лидерски позиции, ще бъде значимо и ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано.

На практика, вие сега наистина ще имате шанс да извоювате успехи, на които ще може да разчитате през следващите месеци, а може и по-дълго и които ще очертаят по-голяма популярност, управленски постове, ако условията на труд го позволяват или пък шанс да наложите авторитета си сред другите, да привлечете влиятелна или власт-имаща подкрепа. Голяма част от случващото се е с елемент на изненада, част от това ще е повод за внезапни възможности, получаване на информация, които са позитивни за вас и касаят кариерното ви развитие, върхови постижения.

Ако са необходими някакви преобразувания в този сектор от вашия живот, това ще бъде по-видно от обикновено и колкото повече проявявате приспособимост, допускате нещо ново и различно, което да обнови и съответно да даде нови възможности в израстването ви и в чисто професионален аспект, толкова повече ще можете да превъртате евентуални предизвикателства в полза.

Ако това е невъзможно, тогава ще бъде ясен признак, че е дошло време да прелистите нова страница…

Мнозина ще могат да сбъднат своя съкровенна мечта или поне ще разберат доколко тя е осъществима.

В любовта са възможни две крайности – едната е силна романтика, която владее душата ви, а другата – желание да се отдръпнете, да ревизирате чувствата си, отношенията си, защото се оказват нереалистични.

Някои от вас може да се отдадат на тайна любов, включително с личности, които са стоящи далеч от тях, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени