СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Вашите преценки, настроения и мнение могат да преминат през своеобразен катарзис през първата част от седмицата, вие ще сте склонни да навлизате в дълбочина на случващото се, отвъд видимото, така че някои от вас ще вземат крайни решения, ще направят подобни изказвания с широко отражение и в повечето случаи това ще се превърне в повод да наложите интересите си или да се сдобиете с власт – в един по-широк смисъл.

Вие все още сте в период, през който задавате тенденции за цялата предстояща година, добрата новина е, че ви се дават значими шансове да насочвате тенденциите и според собствените си желания, преценка – кои от тях могат да се материализират и да ви донесат съответни ползи.

На 8-ми януари Венера навлиза във вашия зодиакален знак и през идните няколко седмици благодарение на тази планета вие с по-голяма лекота ще привличате онова, което най-силно искате и отчитате за ценно, с по-голяма лекота ще печелите симпатии и одобрение, когато се концентрирате в такава посока, възползвайте се по оптимален начин от закрилата на тази планета. Дори и да възникват някакви предизвикателства, тя ще ви помага да ги преодолявате по-лесно.

Постепенно и все повече водеща тема за вас се превръща финансовото ви благосъстояние и вие може да поставите едно голямо ново начало в тази сфера от живота ви, която ще ви подейства обогатяващо, ще ви даде шанс да повишите благосъстоянието си, въпреки че на този етап и разходите са значими и не е препоръчително да поемате твърде големи рискове, особено, ако става въпрос за инвестиции в собствен бизнес.

Те може би ще бъдат необходими или неизбежни, тогава вие ще ги направите, но трябва да обмислите добре всички детайли, за да избегнете евентуални неприятни изненади в бъдеще. Ако всичко е добре премислено, значи всичко ще бъде наред.

В друг случай – налага се да инвестирате в любими хора – партньори или пораснали деца, които в последно време ви изненадват и тази тенденция през тази и следващата седмица ще ви покаже към какво обновление трябва да се ориентирате, приспособите, съответно да усилите някои позитиви или пък да се опитате да елиминирате още в началото – деструктивни процеси.

Взаимоотношенията ви може да изискват повече свобода или известна независимост във връзките ви, в много от случаите промените ще се изиграят по този начин – оптимално добре…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля на цветя, женственост и класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ