СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Вашите преценки, настроения и мнение могат да преминат през своеобразен катарзис през първата част от седмицата, вие ще сте склонни да навлизате в дълбочина на случващото се, отвъд видимото, така че някои от вас ще вземат крайни решения, ще направят подобни изказвания с широко отражение и в повечето случаи това ще се превърне в повод да наложите интересите си или да се сдобиете с власт – в един по-широк смисъл.

Вие все още сте в период, през който задавате тенденции за цялата предстояща година, добрата новина е, че ви се дават значими шансове да насочвате тенденциите и според собствените си желания, преценка – кои от тях могат да се материализират и да ви донесат съответни ползи.

На 8-ми януари Венера навлиза във вашия зодиакален знак и през идните няколко седмици благодарение на тази планета вие с по-голяма лекота ще привличате онова, което най-силно искате и отчитате за ценно, с по-голяма лекота ще печелите симпатии и одобрение, когато се концентрирате в такава посока, възползвайте се по оптимален начин от закрилата на тази планета. Дори и да възникват някакви предизвикателства, тя ще ви помага да ги преодолявате по-лесно.

Постепенно и все повече водеща тема за вас се превръща финансовото ви благосъстояние и вие може да поставите едно голямо ново начало в тази сфера от живота ви, която ще ви подейства обогатяващо, ще ви даде шанс да повишите благосъстоянието си, въпреки че на този етап и разходите са значими и не е препоръчително да поемате твърде големи рискове, особено, ако става въпрос за инвестиции в собствен бизнес.

Те може би ще бъдат необходими или неизбежни, тогава вие ще ги направите, но трябва да обмислите добре всички детайли, за да избегнете евентуални неприятни изненади в бъдеще. Ако всичко е добре премислено, значи всичко ще бъде наред.

В друг случай – налага се да инвестирате в любими хора – партньори или пораснали деца, които в последно време ви изненадват и тази тенденция през тази и следващата седмица ще ви покаже към какво обновление трябва да се ориентирате, приспособите, съответно да усилите някои позитиви или пък да се опитате да елиминирате още в началото – деструктивни процеси.

Взаимоотношенията ви може да изискват повече свобода или известна независимост във връзките ви, в много от случаите промените ще се изиграят по този начин – оптимално добре…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И нека бъде бяло от глава да пети.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ