СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 05.12.2022 – 11.12.2022

x


Голяма част от случващото се продължава да се движи повече по инерция или се определя от външни фактори, които ви влияят, от тенденции, които са се натрупали в миналото и сега ескалират, клонят към развръзки.

През цялата седмица и особено през първата част – информационният поток е много усилен, дава ви знание с какво да продължите напред, какво да промените или въобще да оставите зад гърба си, защото е изчерпано и няма място в бъдещото ви развитие.

В този процес може да водите разяснителни разговори, преговори, може да идентифицирате тайни или вид задкулисие, ако е имало такова.

От вас се изисква да бъдете по-гъвкави в общуването, понякога да използвате и психологически подход, да не се предоверявате, за да превъртите някои предизвикателства в полза, за да наложите мнението си, за да се предпазите от загуби, за да не ви изместят,  подведат и т.н.

Може да имате нужда да намалите темпото, за да сглобите една цялостна картина и да изберете най-вярната посока. Ако нещо трябва да остане в живота ви, това ще се случи спонтанно и без усилие.

Ако то е непродуктивно, тогава вие ще прекратите връзки или договори, които са изчерпани, но в такъв случай няма нужда да съжалявате за тях.

Звездите изискват да обърнете повече внимание и на себе си, да наваксате с изостанали дела, ако има такива, вслушвайте се във вътрешния си глас и във вашата интуиция, ако има възможност н- дистанцирайте се от вид рутина, дайте си почивка и т.н.

Какво допринася за вашата стабилност и благоденствие, с какво е по-добре да се разделите  и все едно прелиствате нова страница в живота си – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 8-ми декември.

На 7-ми декември Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак и ще усили вашата социална активност, думите ви ще имат все по-голяма чуваемост.

На десети декември Венера също ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до трети януари 2023 г. През цялото това време и се чувствате закриляни от тази планета на щастието и ще трябва да се възползвате по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник е, офисът ни зове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ