СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 05.12.2022 – 11.12.2022

x


На 8-ми декември предстои пълнолуние, което е едно от най-важните за вас, защото обхваща и вашия зодиакален знак.

Това пълнолуние ще „освети“ важни за вас връзки, това могат да бъдат приоритетно партньорските ви отношения, с ваши близки във вашия дом и т.н.

Ако в миналото са се отключили някакви недоразумения, сега те може да ескалират наново и нека това да се превърне в повод да изчистите тези различия като действате различно, за да получите по-добър резултат от преди, като неговите крайни цели от поглед, стремите се да хармонизирате отношенията си.

Ако все пак това е невъзможно и преобладават различията, тогава може да прекратите контакти или да се въвлечете в спорове, дори конфликти, които имат широко или дълготрайно отражение.

Хубаво е през първата част от периода да се пазите от преувеличения, дори и те да са неволни, които могат да изкривят картината около вас и да ви подтикнат да вземете грешни решения.

Случващото се около пълнолунието има дълготрайно отражение върху важни за вас връзки, върху емоционалния ви фон на съществуване, върху семейните дела и като минимум за следващите около две седмици, така че е препоръчително да прекарате тези дни така, както искате и през идните седмици…

През втората част от периода започват да надделяват все по-практични настроения и оценки, които може да ви подействат стабилизиращо, понякога и „отрезвяващо“…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени