СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 06.09.2021 – 12.09.2021

x


На седми септември предстои новолуние, което е позитивно за вас и ще ви даде шансове да разширите хоризонтите си на развитие или пък да сбъднете ваше съкровено желание.

Това новолуние може да ви даде възможност да се сдобиете с власт, ако общувате с влиятелни личности, разширите вашата подкрепа от страна на хора, които допринасят за благоденствието ви, демонстрирате висока квалификация…

Евентуални пътувания, също ще се оказват доста полезни. Ако ви интересуват – сключване на дългосрочни договори, то сега те могат да се осъществят. В положителна посока могат да се развият и спорни казуси, включително юридически…

Вашите взаимоотношения с любими хора – пораснали деца или партньори, също се стабилизират, обновяват, насочват в една по-позитивна посока. През втората част от седмицата в обкръжението ви се появяват нови хора, на които ще можете да разчитате.

Въпреки всичко, в различна степен ще ви се налага да се борите за своето място под Слънцето, да се справяте с евентуална повишена конкуренция, трансформирате репутацията си и в повечето случаи в положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени