СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата успявате да защитите интересите си, демонстрирате най-доброто от вас, то е забелязано и оценено по достойнство, поводът е за печалби, буквално и в по-широк смисъл.

Получавате награда за полагани от вас до този момент усилия, за някои от вас това ще е бонус, морално или материално поощрение, а може и да установите, че има кой да ви пази гърба при нужда, на кого да разчитате.

Ако се нуждаете от паралелни или допълнителни източници на доходи, действа ли сте в тази посока, тогава сега се радвате на „зелена светлина“, за да осъществите намеренията си или поне разбирате дали тези ваши желания са осъществими.

Ежедневието ви продължава да е доста напрегнато, не са изключени изненади, които да ви подтикнат да пренаредите приоритетите си по важност, за да бъдете по-успешни, но и здрави.

От вас може да се изисква да оставите зад гърба си дела, които вече са изчерпани и да отворите нова страница, която по един естествен начин ще промени ритъма в ежедневието ви.

Ако на работното ви място се налагат промени, това ще бъде особено видно през настоящия период.

Самите вие може да инициирате подобни процеси, а на този етап може да се захванете с лични дела, с вас самите, може да си дадете почивка, да направите важен избор.

През втората част от седмицата вашата инициативност и социална активност ще растат,  все повече ще можете да разчитате на приятели, в обкръжението ви ще се появят хора, които ще ви подкрепят при нужда, ще са повод за радост, разнообразие, приятни преживявания, разтоварване в хубава компания.

От 10 ноември Меркурий вече ще транзитира във вашия зодиакален знак, това допълнително ще привлече вниманието към вас, думите ви ще имат все по-голяма чуваемост.

Може да се сблъскате през втората част от седмицата със затруднения, които касаят дома и семейството. Вашият собствен подход ще определи много или всичко, вие ще насочите този вектор на развитие и като се концентрирате върху решението, а не проблема.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени