СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата успявате да защитите интересите си, демонстрирате най-доброто от вас, то е забелязано и оценено по достойнство, поводът е за печалби, буквално и в по-широк смисъл.

Получавате награда за полагани от вас до този момент усилия, за някои от вас това ще е бонус, морално или материално поощрение, а може и да установите, че има кой да ви пази гърба при нужда, на кого да разчитате.

Ако се нуждаете от паралелни или допълнителни източници на доходи, действа ли сте в тази посока, тогава сега се радвате на „зелена светлина“, за да осъществите намеренията си или поне разбирате дали тези ваши желания са осъществими.

Ежедневието ви продължава да е доста напрегнато, не са изключени изненади, които да ви подтикнат да пренаредите приоритетите си по важност, за да бъдете по-успешни, но и здрави.

От вас може да се изисква да оставите зад гърба си дела, които вече са изчерпани и да отворите нова страница, която по един естествен начин ще промени ритъма в ежедневието ви.

Ако на работното ви място се налагат промени, това ще бъде особено видно през настоящия период.

Самите вие може да инициирате подобни процеси, а на този етап може да се захванете с лични дела, с вас самите, може да си дадете почивка, да направите важен избор.

През втората част от седмицата вашата инициативност и социална активност ще растат,  все повече ще можете да разчитате на приятели, в обкръжението ви ще се появят хора, които ще ви подкрепят при нужда, ще са повод за радост, разнообразие, приятни преживявания, разтоварване в хубава компания.

От 10 ноември Меркурий вече ще транзитира във вашия зодиакален знак, това допълнително ще привлече вниманието към вас, думите ви ще имат все по-голяма чуваемост.

Може да се сблъскате през втората част от седмицата със затруднения, които касаят дома и семейството. Вашият собствен подход ще определи много или всичко, вие ще насочите този вектор на развитие и като се концентрирате върху решението, а не проблема.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени