СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 07.11.2022 – 13.11.2022

x


Голяма част от случващото се сега е повече по инерция и може да прилича много на прелистване на нова страница в живота ви. През настоящия период вие може да получите награда за всички полагани от вас до този момент усилия, през изминалите месеци и дори през изминалата година.

Но ако трябва да оставите нещо зад гърба си, това пак така ще бъде по-видно от обикновено.

Всъщност аспектацията на звездите е такава, че на този етап изисква от вас вие по-скоро да се изчистите от всичко токсично, вредно, което не кореспондира с вашите желания, намерения, чувство за щастие и т.н.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен… Разяснителни разговори,  новини, взети решения и понякога с елемент на изненада, ще ви насочват в оптимално правилна и подходяща за вас посока.

Така вие може да скъсате връзки и договори, за които преценявате, че само ви натоварват,  проводник са на напрежение и различия.

Но пред вас могат да се оформят и варианти на развитие, дори и те да изискват повече време, за да се осъществят в пълна степен, все пак такива ще има, особено, ако ги търсите.

Интуицията ви е много силна, хубаво е да не я пренебрегвате. През първата част от  седмицата ежедневието не протича по предварителен график, нека това да се превърне в допълнителен повод да се освободите от всичко, което е натоварващо, но не носещо удовлетворение и резултат.

Ако не действате така по собствено желание, тогава може да бъдете принудени по външни и независещи от вас причини, но това ще има оздравителен ефект за вас, буквално и в по-широк смисъл, така че няма за какво да съжалявате.

През втората част от седмицата можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само или пък да откриете изход и решение от сложни и заплетени казуси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени