СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Инициативността ви през настоящата седмица ще е значима и над средното ниво, вашата висока социална активност, амбиция, ще се превръщат в повод  да проведете доста полезни и конструктивни разговори,  така че по-лесно да реализирате ваши  високи и честолюбиви планове.

Успявате да създадете връзки,  които да ви действат стабилизиращо…

Можете да привлечете вид опека  или да обедините усилия с влиятелна и власт- имаща личност, така че по-лесно да реализирате плановете си.

Някой от вас  ще започнат отношения,  лични или делови,  които ще се окажат  надеждни,  перспективни, могат да останат за дълго в живота ви.

Можете да подпишете договори,  които пак така са дълготрайни,  ако това ви интересува.

Налагате мнението си,  карате околните да се съобразяват с вас над обичайното,  развивате началнически подход,  който не търпи отказ.  Така може да редуцирате  хората,  които допускате до себе си,  но ще останат онези,  които са надеждни и перспективни.

Информационният поток е много усилен,  помага ви да узнаете тайни,  да разгадаете интриги,  а ако някой действа зад гърба ви,  ще можете да го идентифицирате. Въпреки всичко няма да бъдете автоматично предпазени от манипулации,  така че е препоръчително да бъдете по-внимателни на кого се доверявате.

Новолунието на 11 януари може да е едно от най-важните за вас през цялата година, може да постигнете успехи или да зададете едно голямо ново начало,  което ще прораства през следващите месеци,  а може и много по-дълго..

Любовта-  склонни сте да ревизирате вашите чувства  или демонстрирате само една малка част  от онова,  което изпитвате на практика.  Нека това да се превърне в повод  да усилите позитиви,  да се изчистите от евентуални слабости,  които душата ви подсказва.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени