СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 08.01.2024 – 14.01.2024

x


През тази седмица имате шанс да подействате добре на вашите доходи или онова, което имате- общо.  Възможно е да се появят хора и обстоятелства,  които ви действат обогатяващо.

Част от случващото се може да е като заслужена разплата на усилия,  които сте полагали до този момент или е получавате нещо,  което ви дължат.

Някой от вас ще се радват на внезапен,  дори изненадващ шанс за повишение на доходите,  ако условията на труд го позволяват.

Между вас може да има и такива,  които ще разчитат на близките си, на семейството си, може да се ориентират към семеен бизнес или той да се развива добре.

Ако не сте доволни от настоящо заплащане или условия на труд,  тогава е подходящо да си потърсите и намерите по доходна работа,  ще имате такъв шанс.

Можете да се възползвате от новолунието,  което е на 11 януари,  то ще ви подейства като своеобразна „ приливна вълна“,  така че колкото са по-високи или значими целите ви,  толкова по-далеч можете да стигнете.

Някои от вас  ще стартират  кариерно развитие,  което ще прораства дълго,  ще е стабилно и перспективно.

Венера все още е в вашия зодиакален знак,  закриля ви,  можете да разчитате на доза късмет, също,  че с по-голяма лекота ще привличате нещо скъпо за вас- внимание, любов, пари… Възползвайте се максимално от тази позитивна и  късметлийска енергия.

Самите вие може да сте склонни да изпитвате съмнения,  вид несигурност, понякога и по-висока емоционална уязвимост,  която избликва от дъното на вашата душа.  В такъв случай и вероятно ще е хубаво да се вслушвате във вътрешния си глас,  който ще ви насочва, ще ви показва посока…„ питайте, за да ви се каже, искайте, за да ви се даде“,  това правило сега е валидно за вас над обичайното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени