СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Звездите настойчиво ви подтикват да разчупите статуквото, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент… Затова ще ви помага вашата собствена квалификация, евентуални пътувания, вид опека от страна на влиятелни или власт-имащи личности. Може да си върнете нещо изгубено, което не е трябвало да напуска живота ви.

Вашата инициативност, борбеност ще растат, вие ще се борите за вашето щастие, няма да чакате то да дойде само. В повечето случаи вашите действия ще бъдат доста ефективни и печеливши. Вие получавате уникален шанс да превъртите евентуални предизвикателства в полза и да спечелите от това. Някои от вас ще се изкачат по йерархичната стълбичка, ще се справят с повишена конкуренция или изисквания, други ще повишат своите доходи, трети – ще защитят интересите си и в обективно сложна среда.

Въпреки всичко към настоящия момент вие може да изпитвате недостиг на чисто финансови блага, а понякога и достатъчно подкрепа…

Можете да преодолеете това чрез преговори и разяснителни разговори, така че да укрепите връзки, на които можете да разчитате или са способни да ви измъкнат от сложна ситуация.  Вие може да проявявате повишена пестеливост и така е правилно, в друг вариант – разграничавате се от хора, които ви нанасят щети, на които не можете да разчитате морално или материално. Подобни анализи ще ескалират, ще се отразят по един естествен начин, както на благоденствието ви, така и на важни за вас отношения.

На 14 октомври предстои Новолуние, което е със слънчево затъмнение, то ще се превърне в „пусков механизъм“, който ще промени бъдещи перспективи на развитие. Посоката много ще зависи от собствените ви желания, също от кого получавате подкрепа. Някои шансове спонтанно ще застават на пътя ви, ще ви подсказват, че се движите в правилно направление…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени