СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 10.06.2024 – 16.06.2024

x


Периодът е чудесен да сбъднете ваше съкровено желание,  да порадвате сърцето си и като го последвате,  намирате повече време за развлечения,  за любими хора.

Някой от вас може да се ориентират към реализация,  която е свързана със собствен бизнес или пък това е хоби,  което може да е и работа.

Всичко ви се получава с по-голяма лекота,  притежавате доза късмет,  канализирайте тази мощна енергия в оптимална позитивна посока и като не губите от поглед по- значими цели,  които ще са повод и за удовлетворение.

Това,  което може да развали настроението ви- са повишени разходи,  но те може да са неизбежни инвестиции във вас, ваш бизнес,  близки и любими хора.

В дома ви може да ескалира напрежение,  това мога да бъдат недоразумения или необходимост от промени,  защото в миналото са се трупали различия,  които сега изискват вземане на мерки.

В някои случаи вие ще изчистите спорни въпроси с ваши близки,  ако има такива. В друг вариант- може да се захванете с ремонти,  премествания… Повечето от вас ще действат волево,  сами ще се превръщат в проводник на вид преобразувания,  които могат да се отразят на всички нива от живота.

Влияете на тези тенденции над обичайното,  възползвайте се и насочвайте внимателно!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени