СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Вие все още сте в период, през който звездите ви подтикват да разчупите статуквото, за да постигнете по-добри резултати от преди и вид удовлетворение.

Ако доскоро нещо се е объркало, забавило или не е протичало точно така,  както искате или очаквате, сега някой тенденции бързо ще наберат скорост в избрано от вас направление. Тенденцията ще се усили  след 15-ти септември и когато Меркурий се обърне в директен.

На 15-ти септември предстои Новолуние, което ще ви даде допълнителен тласък да разширите хоризонтите пред вас,  да зададете нови,  по- позитивни и по- далечни  перспективи на развитие.

Ще ви върви, ако във вашата работа използвате висока квалификация,  ако общувате с хора извън близкото или традиционното окръжение, това може и да са висококвалифицирани и личности, ако пътувате. Ще притежавате и доза късмет, тази тенденция ще расте и през следващата седмица, ще получавате достатъчно силна подкрепа от хора и обстоятелства, които ще ви надаряват с власт, шанс да осъществите ваши високи и честолюбиви планове.

След Новолунието на 15 септември- може да подпишете дългосрочни договори, ако се стремите към тях, можете да придвижите в положителна посока теми, които касаят премествания, разрешаване на спорни и юридически казуси.

Намирате се в отличен период  да повишите вашите доходи,  да извършите положителни промени в кариерното си развитие,  подобни успехи или шансове за такива ще съществуват в различна степен до края на септември,  но е препоръчително сега да се възползвате от Новолунието на 15-ти септември,  което може да се превърне в „ приливна вълна“ способна да ви отведе на далеч  към ваши високи и честолюбиви планове, мечти.

Някой от вас ще получат право на втори опит,  вид подкрепа,   подарък, буквално и в по-широк смисъл,  които ви действат обогатяващо.

Добре взаимодействате с държавни и финансови институции,  ако това ви интересува.

Информационният поток е много усилен,  разделя ви с илюзии или неблагоприятни, подвеждащи връзки,  ако е имало такива.

Партньорските отношения-  са съпътствани от много силни емоции и страсти,  общи и обогатяващи цели- могат допълнително да укрепят  съответните отношения.

Ескалират приятни изненади  или благоприятни промени, които са свързани с вашия партньор, може да са и пораснали деца,  ако имате такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени