СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Намирате се в отличен период,  през който можете да направите пробив в кариерното си развитие,  да извършите положителни промени на работното си място.

Част от шансовете ще застават спонтанно и дори изненадващо на пътя ви. Ежедневието ви е съпътствано от ангажименти,  които внасят приятно оживление,  вид удовлетворение,  възможност да разнообразите  и освежите вашите задачи…

Ако условията на труд го позволяват- вие ще се изкачите по йерархичната стълбичка. Ако това е невъзможно,  тогава може да постигнете успехи,  които ще имат дълготрайно  и позитивно отражение върху репутацията ви,  по-добри обществени позиции,  налагане на вашия авторитет сред другите.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява,  тогава може да си потърсите нещо друго и по-подходящо,  може да се възползвате от Новолунието на 15 септември,  което ще се превърне в  своеобразна  приливна вълна,  която е способно да ви отведе надалече към вашите мечти.

При всички случаи се намирате в период,  през който дребни действия имат широко отражение,  вие по различни начини и поводи виждате- до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на усилия,  които сте полагали до този момент,  тенденции които сте задавали…

Сега е моментът да оберете „плодовете“,  да извоювате резултати,  на които ще разчитате като минимум през следващото полугодие.

Ще имате право и на втори опит,  който ще ескалира с новолунието на 15-ти септември…

Все още се налага да изчиствате евентуални недоразумения във вашия дом и семейство,  понякога това мога да бъдат битови или имуществени казуси. Имате време да се справите с това до 22 септември,  след тази дата голяма част от случващото се- ще се закодира трайно, имайте го предвид и насочвайте внимателно. В друг случай- определени въпроси с този сектор от вашия живот просто ще изгубя давност и смисъл.

На път сте да повишите доходите си или да спечелите нещо важно за вас, засега усещате първи сигнали в тази посока, те ще ескалират и през следващата седмица.

В любовта- оздравявате ваши партньорски отношения, можете да очертаете по далечни и по-позитивни  перспективи на развитие. Дребни действия имат широко отражение. Евентуални пътувания  ще имат допълнителен и благоприятен ефект  върху чувствата и взаимността  с вашия любим.

Ако сте сами – можете да привлечете любовта  на път…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени