СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Намирате се в отличен период,  през който можете да направите пробив в кариерното си развитие,  да извършите положителни промени на работното си място.

Част от шансовете ще застават спонтанно и дори изненадващо на пътя ви. Ежедневието ви е съпътствано от ангажименти,  които внасят приятно оживление,  вид удовлетворение,  възможност да разнообразите  и освежите вашите задачи…

Ако условията на труд го позволяват- вие ще се изкачите по йерархичната стълбичка. Ако това е невъзможно,  тогава може да постигнете успехи,  които ще имат дълготрайно  и позитивно отражение върху репутацията ви,  по-добри обществени позиции,  налагане на вашия авторитет сред другите.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява,  тогава може да си потърсите нещо друго и по-подходящо,  може да се възползвате от Новолунието на 15 септември,  което ще се превърне в  своеобразна  приливна вълна,  която е способно да ви отведе надалече към вашите мечти.

При всички случаи се намирате в период,  през който дребни действия имат широко отражение,  вие по различни начини и поводи виждате- до какви върхови постижения можете да се доберете следствие на усилия,  които сте полагали до този момент,  тенденции които сте задавали…

Сега е моментът да оберете „плодовете“,  да извоювате резултати,  на които ще разчитате като минимум през следващото полугодие.

Ще имате право и на втори опит,  който ще ескалира с новолунието на 15-ти септември…

Все още се налага да изчиствате евентуални недоразумения във вашия дом и семейство,  понякога това мога да бъдат битови или имуществени казуси. Имате време да се справите с това до 22 септември,  след тази дата голяма част от случващото се- ще се закодира трайно, имайте го предвид и насочвайте внимателно. В друг случай- определени въпроси с този сектор от вашия живот просто ще изгубя давност и смисъл.

На път сте да повишите доходите си или да спечелите нещо важно за вас, засега усещате първи сигнали в тази посока, те ще ескалират и през следващата седмица.

В любовта- оздравявате ваши партньорски отношения, можете да очертаете по далечни и по-позитивни  перспективи на развитие. Дребни действия имат широко отражение. Евентуални пътувания  ще имат допълнителен и благоприятен ефект  върху чувствата и взаимността  с вашия любим.

Ако сте сами – можете да привлечете любовта  на път…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени