СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Социалната активност на повечето от вас ще расте, а общуването ще се превръща в повод  за дълбоки трансформации във важни за вас връзки, договори, позиции сред околните, бъдещи перспективи на развитие.

Може да стигнете до дъното на истини, да узнаете тайни, от които да се възползвате.

Някои от вас ще се въвлекат в словесни двубои или може да се почувстват силно предизвикани да отговорят на вид провокации, все едно се въвличате във война на доводи и контрадоводи, а в този случай, за да излезете победители, вие трябва да сте достатъчно подготвени, да имате аргументи или знания, които ще ви направят победители…

Вашите отношения могат да преминат през своеобразен катарзис вследствие на чутото, осъзнатото, нека това да има позитивен ефект за дълго.

Успех ви носи сега демонстрацията на квалификация, увеличаването на знания…

Бъдете внимателни при пътувания, пазете се от инциденти, периодът не е подходящ за закупуване на автомобил.

Хубаво време е да подействате добре на доходите си, на комфорта си на съществуване. Вие ще можете да разчитате на вашето семейство, може да инвестирате в недвижимо имущество, това ще се отчита за благотворно обстоятелство.

Чудесен период да стабилизирате вашите позиции на работното място, така и ще бъде,  вие ще ги „циментирате“, ако се движите в правилна посока. Ако в някои случаи това не е така,  значи ви се налага да направите рязък завой, ще имате достатъчно подсказки в това направление.

Любовта – на този етап е хладна, филтрира се от разума, ако всичко е наред между вас и любим човек, получават и материална и морална подкрепа от него, това ще бъде отличен признак, че можете да разчитате един на друг и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени