СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Вие все още сте в период, през който можете или трябва да утвърдите позициите си в колектив, и да заздравите важни за вас връзки, които влияят на бъдещето ви развитие.

Постигнати успехи през тази седмица в тази посока ще ви дадат възможност да се радвате на повече престиж и придобит авторитет в обществото, в което съществувате.

Същевременно през тази седмица по-ясно може да идентифицирате хора, които работят против интересите ви, така че може да се налага да се защитавате, за да се предпазите от евентуални загуби.

Дали и как се справяте с тези задачи – разбирате в пълна степен в дните на Пълнолунието, което е на 20-ти октомври. Тогава може да проведете разговори, които да преобразят  вашите отношения, перспективи на развитие, случващото се може да рефлектира и върху финансовото ви състояние.

Вие ще трябва да си изградите стратегия, така че да се предпазвате от отношения, които могат да ви нанесат щети, съответно ще трябва да изгладите различия или пък въобще да отстраните от пътя си подобни хора. През тази седмица повишени разходи са доста вероятни, но могат да бъдат и полезни инвестиции…

В обкръжението ви се появява личност, която ще подкрепи вашите желания, тази тенденция ще ескалира през втората част от седмицата.

На този фон ще трябва да се изясняват недоразумения, които са във вашия дом, възможно е член на вашето семейство да има повече нужда от вашето внимание, ще получите първи подсказки през последните дни на седмицата, в началото винаги по-лесно се влияе, така че да вземете съответни мерки.

Все повече може да имате нужда от почивка или да не пренебрегвате и лични приоритети, тази тенденция ще се усили през следващите дни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ