СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември сте под влияние на Пълнолуние, което ще е показателно за по-далечни перспективи на развитие във вашия живот.

Информационният поток ще е много усилен и ще ви носи пълнота от знание по водещи за вас въпрос. През това време вие ще укрепвате едни отношения, но може да прекратите други, които са ненадеждни и безперспективни.

Обединяващо правило е, че общуването ще е проводник на много новини, може да узнаете истини, да сглобите една цялостна картина и със съответните позитиви.

Ако има някакви илюзии, ще се разделите с тях, може да скъсате връзки или договори, които не са във ваша полза. Каквото и да е – препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да укрепвате онези отношения, които са важни за вас, ще имате такава възможност, така и ще бъде…

В известен смисъл може да се каже, че вие ще направите своеобразна чистка на вашето обкръжение, ще се борите за правата и интересите си, но ще отстранявате решително онези, които са като спирачка или препятствие към вашите цели и желания. Почти през цялото време ще имате усещането, че околните не се държат твърде последователно, изненадват ви, но така ще  набелязвате отново силни и слаби звена във вашите контакти, а това винаги е полезно.

През втората част от седмицата може да произтече знаково събитие, което касае кариерното ви развитие и обществено положение, случващото се ще ви мобилизира, амбицира, ще ви даде шанс да направите проби в избрано от вас направление, да повишите доходите си или да ги стабилизирате, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени