СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.09.2021 – 26.09.2021

x


Началото на седмицата и на 21-ви септември предстои Пълнолуние, което ще предизвика пик от събития или ще оформи показателни тенденции, които касаят важни за вас въпроси, свързани с вашата сигурност на различни нива – от семейство до обществено положение.

Ако в живота ви всичко е стабилно и наред, тогава през тези дни вие ще се радвате на спокойствие, благоденствие, може да получите подарък, буквално и в по-широк смисъл, който да материализира желанията ви или да има позитивен ефект върху доходите ви.

Ако има нещо тайно и ерозивно, което ви влияе, то пак така ще ескалира, за да вземете мерки. Все още можете да влияете, живейте така, както искате това да се случва поне през следващите около две седмици.

Не пренебрегвайте вътрешния си глас, интуицията ви е много силна. Възможно е член на семейството да има повишена нужда от вас или точно сега не бива да допускате някакви неясноти или съмнения да се отразят на чувствата и близостта ви.

Ежедневието е изпълнено с перманентни изненади, защото вие преследвате тайни мечти и желания или това са външни фактори, които ви се отразяват, трябва да вземете мерки и да им обърнете внимание, за да не изгубите нещо ценно за вас. Ескалира и конфликт на интереси, който може да предизвика загуби, внимавайте.

В оптимален случай – това са полезни инвестиции във вас самите. През втората част от седмицата вашата социална активност започва да расте, ще проведете важни и конструктивни разговори, които ще укрепят контакти, които са перспективни.

Сключени договори през това време ще бъдат дълготрайни и надеждни. Може да привлечете на ваша страна личност, която ще ви действа стабилизиращо и то за дълго.

Любовта – тя преминава през съобразен катарзис, изпитание или ревизия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени