СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември предстои Пълнолуние, което ще е показателно за вашето финансово състояние. На този етап то е като скачени съдове за подкрепа и одобрение, които може да получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, това могат да бъдат и партньори, лични или делови, дори финансови институции. В повечето случаи вие откривате подкрепа, понякога и по един неочакван, но заслужен начин.

Пред вас могат да се оформят алтернативи за печалба или стабилизация следствие на усилия, които сте полагали до този момент. Ако все пак някои ви нанася по-скоро щети, дори и чисто материални, но не само, това ще бъде по-видно от обикновено, за да се разграничите от тези хора или да промените подхода си спрямо тях, за да се предпазите и от бъдещи загуби. В друг случай – от вас се изисква да преосмислите въпроси като приходи и разходи, кого допускате до себе си и т.н.

Тази седмица е изпълнена с изненади, те могат да предизвикат малки или по-сериозни земетресения в живота ви, да са проводник на промени, асоциативно – следствие на преодоляно предизвикателство – напрежението спада.

Ако е нужно да се наместят пластовете под краката ви, в дома и семейството, на различни нива от живота, сега ще бъде доста подходящо за това, но от вас може да се изисква да направите правилен избор.

През втората част от седмицата – вашите позитивни оценки и настроение все повече ще растат и не без причина, а защото се появяват хора и обстоятелства, които ви действа точно така ентусиазиращо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени