СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, това може да е необходимост да се доказвате повече в колектива,  в който съществувате, за да наложите авторитета си, за да не пропуснете шансове или пък да се справите с повишена конкуренция,  а понякога и повишени изисквания.

Вид ентусиазъм,  който може да демонстрирате,  отлични и комуникативни способности, убедителност в общуването- могат да се превърнат в повод  създадете или укрепите важни за вас връзки,  които допринасят за по-доброто ви обществено положение или пък реализация на вашите честолюбиви планове.

Мнозина ще проведат  доста конструктивни разговори и преговори,  чрез които имате уникален шанс да осъществите договорки,  получите полезна подкрепа, дори подпишете договори,  които да ви действат стабилизиращо, да ви дават посока и сигурност.

Вероятно не всичко ще протича точно така,  както искате или очаквате,  може би е важно на този етап да се  балансира между ваш интерес и този на околните,  прекалено големи очаквания или изисквания ще предизвикват по-скоро обратен ефект,  добре е да си има предвид това и да се внимава.

Успех   или усещане за щастие, вид удовлетворение ви носят хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл.

В друг вариант- евентуални пътувания може да се превърнат в повод за приятни преживявания,  шанс да надскочите постижения, да разширите хоризонтите  на собственото си развитие.

Любовта на този етап за повечето от вас е идеалистична,  имате на кого да разчитате,  кой да ви воодушевява.

Ако съществуват различия между вас и любими хора,  сега е подходящо да ги изчистите чрез поглед в по-далечното бъдеще,  подобни обсъждания и т.н.

Ако сте сами,  може да срещнете партньор на път…

На 28-ми октомври предстои пълнолуние,  което е с лунно затъмнение,  то акцентира с развръзки, пик  от събития  върху сърдечни отношения, приоритетни за вас връзки,  които влияят на бъдещото ви развитие. Концентрирайте се върху тяхното укрепване,  случващото се има широко отражение, то е неотменяемо или после нищо не е същото, така че е препоръчително съзнателно да оставите зад гърба си вид слабости и недоразумения, а да усилите позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени