СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, това може да е необходимост да се доказвате повече в колектива,  в който съществувате, за да наложите авторитета си, за да не пропуснете шансове или пък да се справите с повишена конкуренция,  а понякога и повишени изисквания.

Вид ентусиазъм,  който може да демонстрирате,  отлични и комуникативни способности, убедителност в общуването- могат да се превърнат в повод  създадете или укрепите важни за вас връзки,  които допринасят за по-доброто ви обществено положение или пък реализация на вашите честолюбиви планове.

Мнозина ще проведат  доста конструктивни разговори и преговори,  чрез които имате уникален шанс да осъществите договорки,  получите полезна подкрепа, дори подпишете договори,  които да ви действат стабилизиращо, да ви дават посока и сигурност.

Вероятно не всичко ще протича точно така,  както искате или очаквате,  може би е важно на този етап да се  балансира между ваш интерес и този на околните,  прекалено големи очаквания или изисквания ще предизвикват по-скоро обратен ефект,  добре е да си има предвид това и да се внимава.

Успех   или усещане за щастие, вид удовлетворение ви носят хора,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл.

В друг вариант- евентуални пътувания може да се превърнат в повод за приятни преживявания,  шанс да надскочите постижения, да разширите хоризонтите  на собственото си развитие.

Любовта на този етап за повечето от вас е идеалистична,  имате на кого да разчитате,  кой да ви воодушевява.

Ако съществуват различия между вас и любими хора,  сега е подходящо да ги изчистите чрез поглед в по-далечното бъдеще,  подобни обсъждания и т.н.

Ако сте сами,  може да срещнете партньор на път…

На 28-ми октомври предстои пълнолуние,  което е с лунно затъмнение,  то акцентира с развръзки, пик  от събития  върху сърдечни отношения, приоритетни за вас връзки,  които влияят на бъдещото ви развитие. Концентрирайте се върху тяхното укрепване,  случващото се има широко отражение, то е неотменяемо или после нищо не е същото, така че е препоръчително съзнателно да оставите зад гърба си вид слабости и недоразумения, а да усилите позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени