СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Голяма част от случващото се вече е по инерция. Вие сте на път да приключите  някакъв цикъл, задачи, приоритети,  които са изчерпани или  придобиват нов смисъл и значение.

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм,  вие трябва да го следвате като намирате време за почивка, за себе си,  може би за въпроси, които са свързани с вашето минало,  но са останали Без изход и решение.

Възможно е да сте натоварени над обичайното,  защото от една страна има текущи дела, които трябва да отхвърлите и са по задължение,  но има и допълнителни,  които ви притискат.

Сега е оптимално подходящо ви е да пренаредите ангажиментите си по-важност,  в центъра трябва да е вашето здраве,  чувство за щастие…

Ако нещо не върви и само ви натоварва, тогава не се опитвайте да го задържате, нека да  остане зад гърба ви,  така много Скоро ще отвори място за нещо ново и по перспективно.

Почти през цялата седмица и в по-ярки краски звездите ще ви показват с какво трябва да се разделите,   за да разчистите „терена“  на нещо ново и по перспективно…

Ще имате достатъчно подсказки за това- какво ви пречи и т.н.

Онова, което трябва да остане,  заслужава си,  ще се прояви-  като награда,   това може да е подарък, вътрешно спокойствие и не само.

Появяват се шансове да хармонизирате и подобрите  най-близката си среда на съществуване,  във вашия дом и семейство,  ама не само.

Очертава се по-далечни перспективи на развитие,  може да надникнете в бъдещето или някои ваши желания, промени, които са позитивни- ще изискват повече време,  за да се материализират на практика.

Пред вас могат да се оформят и варианти, особено,  ако търсите такива.

Някои от вас може да имат нужда от повече почивка,  чудесно би било,  ако си я дадете.

Възможни са приятни изненади, ценете ги високо,  те ще ви покажат пак така  алтернативи и в по-далечна перспектива.

В края на седмицата и на 28 октомври предстои  пълнолуние,  което е с лунно затъмнение,  то ще ви покаже,  важни тенденции, които се отнасят до  ангажименти, възможности, които касаят и вид интерес, сигурност в един по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени