СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Голяма част от случващото се вече е по инерция. Вие сте на път да приключите  някакъв цикъл, задачи, приоритети,  които са изчерпани или  придобиват нов смисъл и значение.

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм,  вие трябва да го следвате като намирате време за почивка, за себе си,  може би за въпроси, които са свързани с вашето минало,  но са останали Без изход и решение.

Възможно е да сте натоварени над обичайното,  защото от една страна има текущи дела, които трябва да отхвърлите и са по задължение,  но има и допълнителни,  които ви притискат.

Сега е оптимално подходящо ви е да пренаредите ангажиментите си по-важност,  в центъра трябва да е вашето здраве,  чувство за щастие…

Ако нещо не върви и само ви натоварва, тогава не се опитвайте да го задържате, нека да  остане зад гърба ви,  така много Скоро ще отвори място за нещо ново и по перспективно.

Почти през цялата седмица и в по-ярки краски звездите ще ви показват с какво трябва да се разделите,   за да разчистите „терена“  на нещо ново и по перспективно…

Ще имате достатъчно подсказки за това- какво ви пречи и т.н.

Онова, което трябва да остане,  заслужава си,  ще се прояви-  като награда,   това може да е подарък, вътрешно спокойствие и не само.

Появяват се шансове да хармонизирате и подобрите  най-близката си среда на съществуване,  във вашия дом и семейство,  ама не само.

Очертава се по-далечни перспективи на развитие,  може да надникнете в бъдещето или някои ваши желания, промени, които са позитивни- ще изискват повече време,  за да се материализират на практика.

Пред вас могат да се оформят и варианти, особено,  ако търсите такива.

Някои от вас може да имат нужда от повече почивка,  чудесно би било,  ако си я дадете.

Възможни са приятни изненади, ценете ги високо,  те ще ви покажат пак така  алтернативи и в по-далечна перспектива.

В края на седмицата и на 28 октомври предстои  пълнолуние,  което е с лунно затъмнение,  то ще ви покаже,  важни тенденции, които се отнасят до  ангажименти, възможности, които касаят и вид интерес, сигурност в един по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени