СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември ще ви подтикне да гледате в по-далечни перспективи на развитие, защото точно по този начин няма да изгубите вярната посока, ще намерите начин да сбъднете ваши съкровени желания, ще направите оптимално добър избор, правилен и целесъобразен, когато усещате ,че сте на прага на житейски кръстопът.

Някой от вас могат да придобият усещането, че са под особената опека на висшите сили, които им помагат да превъртат предизвикателствата в полза, да спечелят нещо и следствие на неявна подкрепа, покровители, благодетели и т.н.

Все пак, ако нещо е на път да остане в миналото- не съжалявайте, значи то вероятно не ви е нужно такова, каквото е и в бъдещото ви развитие.

Все повече ще се налага да променяте нещо в ритъма си на ежедневие, навици, приоритети, вероятно да сте по-мобилизирани, а това по един естествен начин ще ви помогне да постигате конкретни и полезни за бъдещото ви развитие цели, останалите, които ви действат деструктивно- ще се разделите с тях, в лицето на определени личности, обстоятелства в живота ви.

Променящи се семейни условия на съществуване или пък имуществени- ще ви мотивират подчертано в определена посока.

През тази седмица това ще се превърне във възможност да спечелите нещо- финансово, под формата на морално удовлетворение, може да се освободите от дългове, онова, което ви тежи като товар на гърба-общо. Ще имате достатъчно подсказки, хубаво е следвате естествения ход на събитията, така ще спечелите повече, отколкото да вървите срещу течението, така едва ли ще стигнете далеч.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вероятно поне веднъж сте чували израза: „Твърде много книги, твърде малко време”, или може би самите вие често го изричате…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ