СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 25.12.2023 – 31.12.2023

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак,  така че вие се намирате в период,  през който градите тенденции за една година напред.

Повечето от вас вече са  завоювали някакви резултати,  които са повод за удовлетворение или гордост.  В друг вариант- сега може да се върнете нещо от миналото,  което да допринесе за чувството ви на щастие.

Получавате подкрепа от страна на любими хора,  това може да е ваш партньор или деца,  ако имате такива,  вие може да се гордеете с тях  или пък те ще ви подкрепят на различни нива.

През настоящия период ще намирате време и за развлечения,  които ще порадват сърцето ви.

Може да имате успехи при занимания с собствен бизнес, ако това ви интересува.

Вашата популярност расте,  няма да ви липсва приятелско внимание,   можете да очаквате и вид одобрение от страна на колектива, в който съществувате. За съжаление не всички ще са чак толкова добронамерени  и вие ще трябва да се справяте с интриги… Ако някой действа зад гърба ви,  ако има измами или вид некоректност,  с която трябва да се справите,  тогава Сега през настоящата седмица вие ще влизате в по-остри спорове или разяснителни разговори,  за да се справите с подобно предизвикателство. Ако това е невъзможно,  тогава вие ще прекратите  контакти или договори,  които имат деструктивно въздействие върху вас, които са измамни,  могат да ви нанесат щети буквално и в по-широк смисъл. Периодът е чудесен  да изчистите обкръжението си от подобни личности…

През 2024 г.- от вас ще се изисква да излезете извън границите на познатото и традиционното като разширите вашите контакти, привлечете на ваша страна влиятелни или власт имащи- личности,  като разчитате на висока квалификация или пък увеличите вашите знания,  като пътувате или дори се преместите,  така че да смените вашата среда… Каквото и да е,  случващото се ще ви помогне да преодолеете някакви предизвикателства,  да се разделите с всичко,  което е изживяло своето време и да прелистите нова и по-позитивна страница в живота си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени