СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 26.12.2016 – 01.01.2017

x


Новолунието от четвъртък и петък е във вашия зодиакален знак – Козирог, така че ще ви подейства „събуждащо”, мобилизиращо, вие ще изпитате силен импулс да пренаредите приоритетите си, да обновите житейската си програма – в личен и делови аспект. Ако до скоро случващото се е било повече на теория, то вече придобива все по-силен и явен натиск за трансформации на различни нива, благодарение на собствената ви активна позиция и инициативност, а понякога и външни обстоятелства, подтикващи ви  да реагирате на вид предизвикателства.

В подобен процес вие сте склонни да се връщате към миналото, да го ревизирате, да променяте гледната си точка, да търсите допълнителни варианти, вероятно и не без причина – получавате разобличаващи новини, осъзнавате истини и подробности, които ще ви помогнат да действате по оптимално адекватен начин на случващото се.

Имате шанс да изчистите недоразумения, да разрешите въпроси, които вече са се проявили, но не са намерили решение… Е, сега се оформят такива, включително и варианти, които ще се отразят на връзките ви, на договорни отношения и не само… Следете за тенденциите, вижте накъде духат ветровете и се възползвайте от полученото знание, насочвайте, ще разполагате с достатъчно ресурси за това. Ако все пак някои взаимоотношения и контракти се „скъсат”, то вероятно ще отворят място за нови и по-надеждни, всичко зависи от инициативността, която ще проявите.

В събота и неделя получавате подаръци – материални, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ