СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 26.12.2016 – 01.01.2017

x


Фокусна точка за повечето от вас е материалното благосъстояние и стабилност, като Новолунието от четвъртък и петък ще възобнови стари и неразрешени приоритети в това поле или пък ще ви даде втора възможност сега и през идните седмици да реализирате намерения от миналото, да наваксате с пропуснати шансове или да превъртите евентуални негативи в позитиви…

Възможно е някои от вас да се концентрират също върху необходимост от уреждане на имотни, битови казуси, а семейни въпроси също да отнемат значима част от вниманието. Каквото и да е, до края на настоящия период можете да насочвате в една по-положителна посока събития, да хармонизирате и освежите най-близката си среда на съществуване, вероятно и не без разяснителни разговори, необходимост да се изчистят вид недоразумения, спорове и различия в мнения и т.н. На този етап в пълна степен можете да насочвате, стига да поискате и съзнателно избягвате конфронтации.

До сряда привличате силно погледи със своите действия, вие сте в център от внимание и не само. Това са „вашите дни”, когато можете или трябва да се саморекламирате, да бъдете максимално инициативни, ще притежавате достатъчно „козове”, за да увеличите популярността си, получите подкрепа и да се възползвате по оптимален начин.

В четвъртък и петък разходите са значими, вероятно това е нормално в предпразничната обстановка, но все пак е полезно да избягвате рискове и прекалени, необмислени харчове. Дните са показателни за материалното ви състояние, същевременно е удачно да извършите дори и дребни стъпки по път, който ще се разгръща пред вас и ще води до стабилност.

В събота и неделя няма да ви липсва компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ