СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Слънцето и Марс вече транзитират през вашия зодиакален знак, така че ще ви надаряват с повече енергия, решителност, пробивност. Вие сте призвани да постигнете успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци и година, а може и повече.

На този етап звездите изискват от вас вид мобилизация, да бъдете по-организирани и практични, за да се справите с някои предизвикателства, които касаят ваша базисна сигурност и бъдещи перспективи на развитие.

Някои от вас може  да са натоварени с твърде много задачи, които касаят дома,  семейството, лични приоритети и трябва да балансират между тях и други текущи ангажименти.

Същевременно сега е подходящо да изградите една здрава основа, върху която да надградите всичко останало, така че трябва да канализирате тази мощна енергия в по-дългосрочна перспектива, това ще ви помогне да преодолеете много или всичко, да го превъртите във ваша полза.

Вашата социална активност расте, възможно е хора от миналото да напомнят за себе си и да докоснат сърцето ви, това понякога мога да бъдат приятели или други важни за вас личности… Стари въпроси също ви настигат, за да се разрешат, това, което ангажира вниманието ви в момента, вероятно ще ви занимава дълго и вие ще го преосмислите, но начинът, по който реагирате сега, посоката, която изберете ще има много голямо значение и за бъдещи перспективи на развитие, така че преценявайте внимателно накъде ще канализирате тази мощна енергия.

През втората част от седмицата попаднете в обстановка, в която се изисква да защитавате интересите си или да се доказвате пред околните над обичайното, за да изпъкнете, за да не позволите да ви изместят или пък да защитите позициите си и благополучието си.

Повишени разходи са доста вероятни през това време, все пак ще е полезно да се пазите от влияния на определени личности от обкръжението ви, които могат да предизвикат загуби, буквално и в по-широк смисъл. Внимавайте на кого се доверявате и всичко ще бъде наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени