СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 28.10.2019 – 03.11.2019

x


През тази седмица и под влияние на Новолунието вие ще обновите вашите позиции в колектив, вероятно ще се налага да се доказвате повече от обикновено, да бъдете максимално инициативни, така че да отстоявате мнението и авторитета си, завоюван вече обществен престиж. 

В този процес ще има хора, на които ще можете да се доверявате и да разчитате, това могат да бъдат ваши благодетели, колеги, добронамерени личности, приятели. Вие може да разчитате на всички тях, но не може да си позволите отпускане, трябва съзнателно да усилите тази тенденция, така че да заздравите връзки, да получите подкрепа, която ще е много ценна за бъдеще време.

Причината за това тълкувание е, че на този етап, вие съществувате в силно конкурентна среда, която е изпълнена с напрежение, не е изключено да има хора, които ви провокират и могат да имат широко отражение върху социалното ви положение,  репутация като минимум. За да се справите с това предизвикателство вие действително ще се нуждаете от тази подкрепа, която описах по-горе, но също така вероятно ще се налага да проявявате по-голяма диалогичност, в някои случаи – компромис, за да избегнете усложнения и конфронтации с непредвидим край.

Не е изключено да заемете нова длъжност, да смените средата си на съществуване, това може да бъде и позитивно обстоятелство за вас, околните ще влияят подчертано на посоката на развитие, това трябва да се подчертае.

При всички случаи, колкото сте по-диалогични, създавате и укрепвате отношения,  до толкова по-високи постижения можете да се надявате. Не е изключено част от хората, с които общувате да започнат да се държат ненадеждно, да променят своето държание спрямо вас. Вие ще решите дали това ще се превърне във втори шанс да подобрите тези контакти или ще решите да ги скъсате…

Възможно е да се появи и личност, която да ви направи дълбоко впечатление, да обсеби вниманието ви, в оптимален вариант ще се превърне в мост към вашите успехи, но може да ви направи и по-зависими от нея. Ако сте сами, едно приятелство може да прерасне в любов.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ