СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Навлизате в период, през който голяма част от тенденциите ще се движат повече по инерция и според зададени вече преспективи на развитие. Под влияние на новолунието, с  което стартираме новата седмица вие може да се окажете на прага на житейски кръстопът, да преосмислете какво искате да остане в живота ви и то да има място в бъдещето ви развитие, какво искате да остане зад гърба ви. Вероятно не всичко ще зависи от вашата воля, но онова, което кореспондира с вашата мисия и предопределеност ще се превърне в ваша сбъдната съкровена или тайна мечта, останалото ще отпадне, понякога по един бърз и изненадващ начин. 

Възможно е вашите чувства също да се ревизират, вие може да ги криете или да е видна само една малка част от онова, което действително преживявате.

Ако сте сами или настоящата ви връзка не е удовлетворяваща, тогава може да започнете нова, която е тайна или е с човек, който е твърде различен от вас.

Често може да ескалира усещането по различни поводи, че любовта е на една ръка разстояние от вас, но някак си не можете да я докоснете или не по начин, по който искате… Няма за къде да бързате, движете се според случващото се, намерете повече време за себе си, дори за психическото и физическото ви здраве.

Ежедневието ви носи много изненади, показва ви какво ви дестабилизира, какво можете или трябва да обновите, промените, за да сте по успешни на работното място…

Могат да ескалират събития, които отчитате за извън контрола ви, в оптимален вариант – това е външна опека, странични влияния, които ще обсебват вниманието ви през следващия близо месец. Както знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, анализирайте тенденциите и ги насочвайте внимателно. Финансовото ви състояние може да е сложно, да налага редуциране на доходите или отстраняване на хора, които предизвикват загуби – буквално и в  по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ