СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Навлизате в период, през който голяма част от тенденциите ще се движат повече по инерция и според зададени вече преспективи на развитие. Под влияние на новолунието, с  което стартираме новата седмица вие може да се окажете на прага на житейски кръстопът, да преосмислете какво искате да остане в живота ви и то да има място в бъдещето ви развитие, какво искате да остане зад гърба ви. Вероятно не всичко ще зависи от вашата воля, но онова, което кореспондира с вашата мисия и предопределеност ще се превърне в ваша сбъдната съкровена или тайна мечта, останалото ще отпадне, понякога по един бърз и изненадващ начин. 

Възможно е вашите чувства също да се ревизират, вие може да ги криете или да е видна само една малка част от онова, което действително преживявате.

Ако сте сами или настоящата ви връзка не е удовлетворяваща, тогава може да започнете нова, която е тайна или е с човек, който е твърде различен от вас.

Често може да ескалира усещането по различни поводи, че любовта е на една ръка разстояние от вас, но някак си не можете да я докоснете или не по начин, по който искате… Няма за къде да бързате, движете се според случващото се, намерете повече време за себе си, дори за психическото и физическото ви здраве.

Ежедневието ви носи много изненади, показва ви какво ви дестабилизира, какво можете или трябва да обновите, промените, за да сте по успешни на работното място…

Могат да ескалират събития, които отчитате за извън контрола ви, в оптимален вариант – това е външна опека, странични влияния, които ще обсебват вниманието ви през следващия близо месец. Както знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, анализирайте тенденциите и ги насочвайте внимателно. Финансовото ви състояние може да е сложно, да налага редуциране на доходите или отстраняване на хора, които предизвикват загуби – буквално и в  по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени