СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Важна тема за повечето от вас продължават да пъдат партньорските отношения-лични или делови. Не е изключено през тази седмица да обсъдите важни теми, включително такива, които са възникнали в близкото минало и да откриете внезапен, позитивен изход от неразрешени въпроси, които касаят общото ви бъдеще.

На този етап успехите ви, бъдещото ви развитие, чувство на щастие-общо, в значима степен се определя от подкрепата и одобрението, до което можете да се доберете, от важни за вас връзки.

Добрата новина е, че сега можете да канализирате тези послания към вас в оптимално позитивна за вас посока и действително да се доберете до желаното.

По различни поводи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, силни и слаби звена във взаимоотношенията, но сега можете да влияете и насочвате подчертано тенденциите, възползвайте се!

Добре се развиват дела, които се отнасят до професионалната ви реализация, полагани от вас усилия започват да дават резултати, а вие да се радвате на „попътни ветрове“, успехи, можете да излезете своеобразни победители от заплетени ситуации, които може да са ескалирали преди…

Сега може да надникнете в по-далечното бъдеще относно приоритети, които касаят- дома, семейството, битови и имотни казуси, место-живеене. Чудесно ще бъде да дадете тласък на всичко горе-изброено в желана от вас посока, а това ще започне да дава резултати и може да преобрази средата ви на съществуване в края на годината…

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ