СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През тази седмица вие водите доста конструктивни разговори, можете да разчитате на доза късмет, чрез който да привлечете повече внимание, подкрепа или пък да осъществите ваше сърдечно желание.

Вие също така може да се справите с повишена конкуренция, да се сдобиете с по-престижни обществени позиции, вашата популярност може да нарасне, а това по един естествен начин ще промени бъдещи перспективи на развитие.

През първите дни от седмицата имате възможност да подействате позитивно на вашите доходи, като се радвате на подкрепа, намирате допълнителни източници за печалба, защото има на кого да разчитате, дори и в чисто финансов аспект. Все пак ескалира и една друга паралелна тенденция, която подсказва нарастване на разходите, особено в края на тази и началото на следващата седмица, бъдете внимателни и всичко ще е наред.

Вероятно ще е полезно и да се пазите от лица, които могат да ви дестабилизират, такива могат да се появят през последните дни на периода…

На 4 декември предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение, то ще ви покаже в по-ярки краски какво трябва да оставите зад гърба си, с какво можете да продължите напред.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, така че е препоръчително да следвате течението от възможности и да се възползвате от тях, ако сте срещу движението, образно казано – едва ли ще стигнете далеч.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени