СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През тази седмица вие може да се радвате на обстоятелства, които ви подкрепят, така че да се представите като лидер в обществото, така че да получите вид удовлетворение от усилия, които сте полагали до този момент, имате възможност да постигнете успехи или да зададете важни тенденции, на които после ще разчитате през следващите седмици, месеци а може и много по-дълъг период от време.

За повечето от вас важи правилото, че ако „една врата е затворена, то има друга, през която можете да преминете“ по пътя към вашите цели или желания…

По друг начин казано – няма да ви липсват варианти, ако се нуждаете от такива, всъщност някои от вас действително ще се замислят по кой път да поемат, защото имат избор или са на прага на житейски кръстопът. През първата част от седмицата вие водите доста конструктивни разговори, които могат да ви помогнат действително да наложите вашето мнение, оценки, а това да подейства силно стабилизиращо, позитивно на общественото ви положение или позиции в колектив.

Възможно е в обкръжението ви да има личност, която ви подава ръка, ако имате нужда от това.

На четвърти декември предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение, то може да символизира едно голямо ново начало в живота ви, което действително ще обнови средата ви на съществуване, отношения – лични или делови и т.н.

В началото винаги по-лесно се влияе, ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят и които могат да се превърнат в проводник на позитивни промени за бъдещото ви развитие. Ако все пак определени личности останат зад гърба ви в края на тази или през следващата седмица, промените вашата среда, то вероятно това ще е за много дълго време или окончателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ