СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 02.11.2020 – 08.11.2020

x


По-голяма част от промените, които нахлуват в живота ви в личен и професионален аспект вече са натрупани в миналото и сега по-скоро клонят към развръзки.

Част от случващото се ще се проявява и под формата на изненада и нека тя да ви зарадва. В друг случай – ще трябва да сте по-отворени към нещо ново, което нахлува в живота ви и засяга стабилността ви, социалния ви статус – общо.

Може да решите да предприемете базисни преобразувания в живота си, но преди да направите определени стъпки вие ще ги обсъдите с близките си, със семейството си, защото те влияят и на обкръжението ви.

Сега е оптимално подходящо време да се справите с приоритети, които се отнасят до дома, взаимоотношения у дома, с недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

Или може би имате нужда да намалите темпото, да останете повече време у дома, за да изберете най-вярната посока.

Не е нужно да форсирате тенденциите, а на този етап по-скоро да следвате техния естествен ход, тоест да се възползвате от спонтанно възникнали шансове, но и да не пренебрегвате слаби звена, да ги имате предвид и да ги отстранявате своевременно.

Мнозина ще се фиксират върху важна информация, която касае професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието. До края на периода новина, разговор, могат да преобразят плановете ви. Например, вие може да решите да поемете по-високи отговорности и да се съобразите с определени изисквания на работното ви място или ако не сте съгласни, тогава ще скъсате договори, връзки, ще промените пътя  си на развитие, за да откриете по-подходящо място за вас или поне, за да предпазите здравето си. Може да вземете важни решения, които ще променят ритъма в ежедневието, могат да повлияят навици, за да сте по-ефективни, в тонус, здрави… посоката ще ви я подсказват самите ситуации, в които попадате, получената информация.

Водите дебати, в които се ражда истината…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ