СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Водеща тема за повечето от вас е повишаване на доходите или пък излизане от сложни ситуации, които пак така касаят вашето благоденствие и сигурност, високи и честолюбиви планове.

Към настоящия момент повечето от вас се намират в силно трансформиращ период, през който можете да се доберете до внезапни шансове, чрез които да се изкачите по йерархичната стълбичка, да подействате добре на материалното си състояние… Това в повечето случаи ще ескалира като възможност следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора и дори институции, които влияят на вашето благоденствие. Част от случващото се ще е с елемент на изненада и напълно позитивно за вас.

Все пак трябва да се има предвид, че не всички ще са чак толкова доброжелателни към вас. Във вашето обкръжение може да има и висока конкуренция, други личности, които се опитват да ви навредят, да изместят вашия път на просперитет. Понякога това дори мога да бъдат ваши партньори, лични или делови, с които трябва да прекратите контакт, защото гледате в различна посока, понеже те по-скоро ви вредят, пречат, отколкото да имат позитивно въздействие… Ако определени личности искат да си отидат от живота ви, тогава е по-добре да ги пуснете, за да избегнете и бъдещи дестабилизации.

Голяма част от случващото се е по инерция, а от вас ще се изисква да следвате тенденциите, така че да не пропуснете възможност, но и да се пазите от предизвикателства, които могат да ви нанесат щети.

През втората част от периода може да узнаете тайни, които пак така засягат онова, което имате – общо. Все пак е полезно да се пазите от измами и манипулации.

На 10 март предстои новолуние, което ще ви даде право на още една възможност,  своеобразен рестарт, който да ви подейства обогатяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени