СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Във фокус са ваши сърдечни взаимоотношения- вашият партньор или пораснали деца,  ако имате такива. Сега можете да им въздействате над обичайното,  можете да им помагате,  да изчиствате евентуални недоразумения и да укрепвате връзките си.

Ако става въпрос за партньорски отношения,  тогава-  трябва да намирате повече време за развлечения,  да не позволявате битови или друг вид дребни казуси-  да влияят негативно на чувствата или настроението.  Пазете се от недоразумения и обърквания,  ако нещо не ви харесва или не сте съгласни,   тогава е подходящо  сега да изясните подобни казуси.  Обединяващо правило е,  че можете да влияете на отсрещната страна,  дори над обичайното,  стига да искате,  вие все ще  намирате начин.

Ако не сте семейни или не живеете заедно с партньора си,  тогава може да прекарате доста приятни мигове с любим човек,  може да пътувате,  да оздравите отношенията си по различни начини,  включително като мечтаете и обсъждате по-далечни перспективи на развитие. Чудесен признак ще бъде,  ако сега всичко е наред между вас,  ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Ако имате деца,  тогава те ще бъдат повод за гордост или радост,  или пък ще можете да  преодолеете различия,  някакви затруднения, ако са възникнали такива преди.

Рутината е на заден план,  може да имате нужда от почивка или да обърнете повече внимание на себе си, на близките си.

Някои от вас ще бъдат в плен на силно носталгични или романтични настроения,  вид крайности, които могат да ви направят емоционално по- уязвими.  Това скоро ще се промени,  а дотогава е полезна  да се вслушвате във вашата интуиция,  която може да нашепва от дълбините  на вашата душа- верен или правилен път на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени