СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е едно от най-важните за вас, защото е във вашия зодиакален знак. Това новолуние включва Хирон и ретрограден Меркурий, значи ще ви помогне да „излекувате“ нещо, така че животът ви да се обнови, промени в положителна посока.

Вие самите може да преосмислите ваши минали решения, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Някои от вас ще предприемат действия, чрез които да се откъснат от миналото или да не позволят да попадат в стари и деструктивни ситуации. В този процес вие понякога може да реагирате изненадващо, ще действате спонтанно, ще допускате нещо ново и различно,  което трябва да се свърже със своеобразен прогрес.

Променя се онова, което имате в един по-широк смисъл, също какво отчитате за истински ценно и важно за вас…

Вашето финансово състояние също може да се промени, в този сектор ескалират внезапни промени, които ще ви дадат нови възможности, варианти, може да сбъднете ваше съкровено желание, да се устремите към по-далечна цел или мечтата ви да изисква повече време, за да се реализира в пълна степен.

Струва си да гледате в по-далечното бъдеще, защото дребни действия имат широко отражение, вие задавате тенденции за цялата предстояща година, а може и много по-дълго време, все едно се пренасяте на нови релси на развитие във вашия живот, а сега е началото. В началото винаги по-лесно се влияе…

Венера е във вашия зодиакален знак, тя ще ви закриля, ще ви надарява с доза късмет, така че по-лесно да привличате онова, което най-силно искате – от любов до пари или нещо друго индивидуално за всеки.

Повечето от вас ще проявят забележителна концентрация върху конкретна задача и ще успея да направят пробив в предпочетено от вас направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени