СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.01.2023 – 15.01.2023

x


През настоящата седмица в обкръжението ви може да се появи личност, която ви подкрепя, въодушевява, подпомага осъществяването на честолюбивите ви планове. Няма да ви липсва внимание и приятна компания, хора, на които да можете да разчитате.

Трябва да се има предвид, че вие все още сте в силен период, през който можете да направите важни стъпки, които засягат вашето кариерно развитие, социален статус или сигурност – общо. Сега е моментът, през който да утвърдите, „циментирате“ всичко постигнато, да утвърдите успехи, да се докажете, да изпъкнете, а това може да има дълготрайно отражение, позитивен ефект и през следващите месеци. Някои от вас ще усетят, че са под влиянието на вид опека или притежават доза късмет. Може да използвате интуицията си или да действате стратегически, също да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите кои от вашите мечти са осъществими, ще има повод за подобни размисли и анализи… Препоръчително е да цените високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят, подпомагат честолюбивите ви планове, вероятно ще можете да разчитате на тях и в бъдеще.

Много често ще откривате обходни пътища към вашите цели и инстинктивно ще откривате „аварийни изходи“, ако се нуждаете от такива. През втората част от седмицата е препоръчително да се пазите от спонтанни действия, които могат да ви нанесат щети.

Повишени разходи са повече от вероятни, но нека те да бъдат и полезни инвестиции.

Бъдете внимателни и всичко ще е наред! В любовта може да ескалира известна дистанция,  ако не вземете определени мерки, така че да изчистите евентуални различия. Чудесен признак ще бъде, ако между вас и любим човек всичко е наред, значи сте почти идеална двойка или такава, която може да преодолее всичко…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени