СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.10.2023 – 15.10.2023

x


В чисто професионален аспект вие ще действате стратегически, така че да се справите с всякакви предизвикателства и да ги превъртите в полза. Звездите ще ви насочват към необходимостта да укрепвате връзки, които ще допринасят за вашето благоденствие…

Погледът ви ще се насочи към хора, с които можете да обедините усилия, а това да ви се отрази обогатяващо.

Ще се стремите да демонстрирате най-доброто от себе си и ако условията на труд го позволяват, тогава вие сега ще повишите вашите доходи. Ключът към собствения ви просперитет е вид подкрепа и одобрение, това е първо условие, върху което трябва да се фокусирате, да постигнете успехи, да имате с кого да обедините усилия и преди да продължите напред.

Ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм, да изисква от вас да промените нещо в ежедневието си или да отстраните от пътя си хора и обстоятелства, които действат като препятствие. В по-ярки краски ще разберете какво трябва да оставите зад гърба си и подобно на тежест, защото е изживял своето време…

Мнозина ще променят своя подход и стратегия под въздействие на подобни анализи. Практичността все повече ще надделява, но и вашата собствена упоритост, воля, стратегически подход.

На 14 октомври предстои новолуние, което е слънчево затъмнение. Това новолуние ще зададе едно голямо ново начало във вашите партньорски отношения, лични или делови. Такъв тип новолуние се усеща най-силно през следващите около 40 дни, тоест почти до края на ноември, по различна и затихваща степен през следващото  полугодие, значи до април 2024 г. В началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се, за да насочите важни за вас връзки в предпочитано направление, така че да усилите позитиви и да стопирате евентуални слаби звена. Под въздействието на всичко това перспективни връзки ще се оздравят, може да има и такива, които от миналото ще се възродят, но други, които нямат място в бъдещето ви развитие ще останат в миналото и вие все по-силно ще усещате тези императивни послания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени