СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.10.2023 – 15.10.2023

x


В чисто професионален аспект вие ще действате стратегически, така че да се справите с всякакви предизвикателства и да ги превъртите в полза. Звездите ще ви насочват към необходимостта да укрепвате връзки, които ще допринасят за вашето благоденствие…

Погледът ви ще се насочи към хора, с които можете да обедините усилия, а това да ви се отрази обогатяващо.

Ще се стремите да демонстрирате най-доброто от себе си и ако условията на труд го позволяват, тогава вие сега ще повишите вашите доходи. Ключът към собствения ви просперитет е вид подкрепа и одобрение, това е първо условие, върху което трябва да се фокусирате, да постигнете успехи, да имате с кого да обедините усилия и преди да продължите напред.

Ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм, да изисква от вас да промените нещо в ежедневието си или да отстраните от пътя си хора и обстоятелства, които действат като препятствие. В по-ярки краски ще разберете какво трябва да оставите зад гърба си и подобно на тежест, защото е изживял своето време…

Мнозина ще променят своя подход и стратегия под въздействие на подобни анализи. Практичността все повече ще надделява, но и вашата собствена упоритост, воля, стратегически подход.

На 14 октомври предстои новолуние, което е слънчево затъмнение. Това новолуние ще зададе едно голямо ново начало във вашите партньорски отношения, лични или делови. Такъв тип новолуние се усеща най-силно през следващите около 40 дни, тоест почти до края на ноември, по различна и затихваща степен през следващото  полугодие, значи до април 2024 г. В началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се, за да насочите важни за вас връзки в предпочитано направление, така че да усилите позитиви и да стопирате евентуални слаби звена. Под въздействието на всичко това перспективни връзки ще се оздравят, може да има и такива, които от миналото ще се възродят, но други, които нямат място в бъдещето ви развитие ще останат в миналото и вие все по-силно ще усещате тези императивни послания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени