СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.11.2018 – 18.11.2018

x


Вие сте в силно трансформиращ период, който ще засегне приоритетно партньорските ви отношения – лични или делови, а тази тенденция пък ще се отрази на вашата сигурност, материално състояние и т.н. Вероятно ще ви се налага да продължавате да балансирате между вашите и чуждите интереси като не изпускате крайните си цели от поглед, за да постигнете онова, което желаете, за да се предпазите от загуби на подкрепа, понякога любов, а може би и чисто финансови ресурси. Венера обръща своя ход в директен на 16 ноември и тенденции, които сте задали и задавате бързо ще започнат да се развиват в определена посока. Това ще е съпътствано с елемент на изненада, понякога спонтанно и предизвикано решение от ваша страна, друг път – нещо очаквано, защото темата не е от вчера, а от пролетта, сега се възвръща като втори шанс на въздействие, наместване на пластовете в това направление. Важно е на този етап да насочвате, за да не изпуснете „кормилото на собствения си житейски кораб“. Онова, което зададете като перспектива на развитие ще има отражение до март 2019г. като минимум…

Близкото ви обкръжение е напрегнато, има хора, които ви стимулират, амбицират с идеи и указана помощ, но и такива, които ви конкурират, въпреки че не е изключено да се проявят и откровени недоброжелатели. В този процес и по един естествен начин вие ще промените своята стратегия. Вашите действия все повече, особено през втората част на седмицата, ще стават все по-стратегически, може да се насочите към нещо ново, допълнително, паралелно, дори неявно, но подобно на авариен изход, алтернатива на развитие.

Марс, вашият покровител, на 16 ноември преминава в Риби и една енергийна програма, която сте стартирали преди около две години и половина, засягала е ключови приоритети като социалния ви статус, брачни или делови отношения ще е на път да се изчерпи. Ако има достатъчно потенциал в тази програма, то тя ще се рестартира, обнови и т.н. Иначе ще остане зад гърба ви, за да позволи на нови и по-надеждни перспективи на навлязат в живота ви.

Периодът не е удачен за водене на преговори, сключване на договори, подписване на преговори, после ще се окаже, че не е точно това, което очаквате, поне ще се наложи да преодолеете някаква трудност, а после да започнете отначало и на чисто, най-рано след 10 декември. Полезно е да внимавате за неточности в информационният поток, дори откровено подвеждане, „удари под кръста“. В оптимален вариант – научавате тайни, ако има скрити и ерозивни процеси, то те ще се проявят, оценете ги, за да можете да ги отстраните своевременно и да не позволите да ви въвлекат във водовъртеж от неяснота като минимум почти до края на декември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ