СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Навлизате в период, в който ескалират развръзки,  които ви показват- дали вашите цели в миналото  са били правилно определени и сега мога да се реализират.

През тази и през следващата седмица  случващото се трябва да допринесе за чувство на удовлетворение,  стабилизиране на вашите доходи  или по-далечни перспективи на развитие.

Не е изключено да попаднете в ситуация, които приличат на конфликт на интереси  или пък да ви се наложи да платите някаква цена, за да получите желанието. Вие ще прецените дали си заслужава…

Разбирате в по-ярки краски- кой допринася за благоденствието ви или точно обратното,  нанася ви щети…

Нека това да се превърне в повод да си изградите оптимално правилна стратегия.

В обкръжението на повечето от вас ще има личност,  която силно ви подкрепя,  допринася за вашето щастие или по-лесно да осъществите намеренията си.

Умеете да демонстрирате най-доброто от себе си, действате креативно,  изненадващо,  така сами може да се превърнете в проводник на промени във вашия живот. Ако всичко е добре обмислено,  значи ще бъде наред.

В любовта- може да преминавате през бурен период,  в който ни ви липсва внимание,  но не е изключено да се нуждаят отношенията ви от вид реформи,  вие ще прецените в каква посока да канализирате тази мощна енергия,  за да има тя очакван и желан от вас краен ефект.

На 24 февруари предстои пълнолуние,  което ще ви покаже- какво допринася за професионалната ви реализация,  какво ви пречи и трябва да оставите зад гърба си  подобно на тежест,  нещо вредно или деструктивно,  изживяло своето време. Начинът по който ще реагирате,  ще определи доста от това- какви тенденции ще се зададат и през следващите около две седмици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени