СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща професионалната ви реализация, доходи, вид стабилност в един по-широк смисъл.

Ще сте склонни да действате стратегически, като не губите цели от поглед и така действително ще имате шанс да направите пробив в кариерното си развитие, да превъртите някои предизвикателства в полза, да се изчистите от всичко вредно и токсично.

През първата част от седмицата все още ще намирате време и енергия за развлечения, да удовлетворите своя прищявка.

След сряда настроението рязко се променя, може да има и външни причини, които да ви мобилизират и да ви действат по този начин. Може да се изисква да преодолеете някакво предизвикателство или в по-ярки краски ще забележите какво е изживяло своето време и трябва да остане зад гърба ви.

В друг вариант – определени задачи просто губят своя давност и смисъл до края на седмицата.

Подходящо време да се разграничите от хора и обстоятелства, които ви действат нездравословно, само ви натоварват и т.н. В любовта – склонни сте да преувеличавате  своите чувства и преживявания, може да се връщате назад към миналото и да си правите анализ: „кое колко струва“, вие ще прецените дали си заслужава цената…

В оптимален случай – зареждате се с ярки и запомнящи се преживявания, но харчите много, за да удовлетворите своите желания или на любими хора.

На 23 август Меркурий се обръща в ретрограден и допълнително ще ви подтикне за реорганизация в ежедневието, така че да сте по-успешни, да наваксате с евентуални пропуски, ако имало такива, да постигнете по-добри резултати от преди или пък да си върнете нещо изгубено.

На 27-ми август Марс, вашият покровител преминава във Везни този сектор през следващите около два месеца ще ви фокусира все по-силно върху партньорски отношения,  лични или делови.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени