СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.08.2023 – 27.08.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща професионалната ви реализация, доходи, вид стабилност в един по-широк смисъл.

Ще сте склонни да действате стратегически, като не губите цели от поглед и така действително ще имате шанс да направите пробив в кариерното си развитие, да превъртите някои предизвикателства в полза, да се изчистите от всичко вредно и токсично.

През първата част от седмицата все още ще намирате време и енергия за развлечения, да удовлетворите своя прищявка.

След сряда настроението рязко се променя, може да има и външни причини, които да ви мобилизират и да ви действат по този начин. Може да се изисква да преодолеете някакво предизвикателство или в по-ярки краски ще забележите какво е изживяло своето време и трябва да остане зад гърба ви.

В друг вариант – определени задачи просто губят своя давност и смисъл до края на седмицата.

Подходящо време да се разграничите от хора и обстоятелства, които ви действат нездравословно, само ви натоварват и т.н. В любовта – склонни сте да преувеличавате  своите чувства и преживявания, може да се връщате назад към миналото и да си правите анализ: „кое колко струва“, вие ще прецените дали си заслужава цената…

В оптимален случай – зареждате се с ярки и запомнящи се преживявания, но харчите много, за да удовлетворите своите желания или на любими хора.

На 23 август Меркурий се обръща в ретрограден и допълнително ще ви подтикне за реорганизация в ежедневието, така че да сте по-успешни, да наваксате с евентуални пропуски, ако имало такива, да постигнете по-добри резултати от преди или пък да си върнете нещо изгубено.

На 27-ми август Марс, вашият покровител преминава във Везни този сектор през следващите около два месеца ще ви фокусира все по-силно върху партньорски отношения,  лични или делови.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени