СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.03.2020 – 29.03.2020

x


На 24 март предстои Новолуние, което ще зададе голямо ново начало за вас и не само за предстоящия месец, а и година, може и много по-дълго, да кажем за идните около две години…

Повечето от вас под натиск на притискащи ги външни обстоятелства или пък повишаващи се амбиции ще действат смело, целенасочено, ще предприемат стъпки, които са способни да преобразят живота им – в кариерно развитие, партньорски отношения – лични или делови.

Можете да влияете подчертано на тенденции, които са се породили още през януари, а сега ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, така че да превъртите предизвикателствата в полза.

Променя се социалната ви активност или позиции, които заемате в колектив. Тенденцията отново е дългосрочна, може да е напълно позитивна за вас и да допринесе за това вие да заемете по-престижни позиции в колектив, но това няма да е даром, а следствие на демонстрирани качества и опит, упоритост, целенасочени действия в тази посока. Промяна на подхода ще даде различен и дълготраен ефект, ще доведе до вид стабилизация, по-предвидими бъдещи тенденции на развитие.

Може да привлечете по-възрастни или авторитетни фигури, с които да си сътрудничите, ако желаете това.

Все пак не е изключено и да преосмислите някои връзки, в оптимален вариант това ще е причина да ги стабилизирате, но ако някой играе по-скоро ролята на спирачка в живота ви, тогава ще го идентифицирате и можете да го отстраните.

Най-важната задача – да се докажете в колектив, да преговаряте за интересите си, а може би и да гледате в по-далечна перспектива на развитие, за да си изградите стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ