СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Водеща тема за вас е домът и семейството, а дори и да е извън тази сфера, то пак ще е като скачени съдове за близката ви среда на съществуване. Например, може да ви се налага да вземате решения относно кариерното си развитие, но ще обсъждате тези теми у дома, в друг вариант, може да ви се налага да се местите, да разрешавате имотни казуси, но това зависи по някакъв начин за реализацията ви и т.н.

През настоящия период вие виждате „таван от възможности“ , бъдещи перспективи на развитие, без „розови очила“, съответно на какво можете да разчитате, какво евентуално ви пречи. Пик от показателни събития предстоят в сряда и четвъртък, те могат да се превърнат в превратна точка за важни решения, търсене и намиране на оригинален изход от сложни и заплетени ситуации.

Някои от възникващите шансове пред вас ще се разкриват по един спонтанен начин, но и следствие на минали ваши действия, да кажем от изминалото полугодие, които сега клонят към развръзки. Всички ограничаващи фактори ще бъда по-видни, но ще се превърнат в опорна точка за преоценки, полезни промени на различни нива.

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден, през идните близо два месеца ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните – колеги, приятели, социална среда – общо. Вероятно ще промените линията си на поведение, за да се справите с конкуренция, понякога открити недоброжелатели, ще разчистите хора, които ви носят повече вреда, отколкото полза.

В любовта не ви липсва внимание, но харчите повече от обикновено за любими хора, включително деца, ако имате такива, за хоби и т.н., нека да е оправдано и повдигащо духа ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ