Lifestyle телевизорите, които искаме да притежаваме – веднага!

x

 


С какво свързвате думата „телевизор“? Вероятно с идеята за технологични иновации или може би забавление, а защо не кино-маратон? Лайфстайл, елегантност, красота, изисканост и мобилни забавления едва ли са сред първите асоциации – досега. Samsung ни изненадаха с три нови лайфстайл телевизора, които искаме сега и веднага, като знаем точно кой за какво ще използваме и много искаме да ви разкажем за тях!Първо искаме да отбележим, че Samsung успя да ни впечатли не само с иновативни технологии (нови размери на екраните, 4K AI възможности за подобряване на картината, иновативна технология за различно пространствено ориентиране на дисплея и много други), новите модели промениха изцяло начина, по който възприемаме телевизора в контекста на пространството, в което ги поставяме: The Frame, The Serif и The Sero могат да бъдат използвани за всякаква форма на забавление, да се вписват в интериора, да бъдат използвани като екрани в нашата работа (специално ще разкажем за тези възможности на всички, които са Home Office!) и дори за онлайн шопинг!

Последните месеци светът постепенно се промени и поради независещите от нас обстоятелства се наложи да прекарваме повече време в домовете си, което пък от своя страна ни накара да преоткрием и преосмислим няколко важни неща: колко е важно да обитаваме пространства, в които се чувстваме добре и колко е хубаво, когато вещите, които притежаваме, в това число и високотехнологичните, са красиви, мултифункционални и се вписват елегантно в домовете ни.


The Frame – артистът


The Frame е телевизорът за естетите и любителите на изкуството. Този телевизор е за домове, обзаведени с любов и търпение, където всеки детайл е от значение, а декорациите са подбирани с обич и внимание към детайла и няма нито една вещ, поставена случайно. Изкуството е навсякъде, и под всякаква форма.

The Frame се вписва идеално в тази атмосфера защото има опция за монтаж директно на стената, като технологията No Gap – т.е. абсолютно никакво отстояние между телевизора и стената, го вписва още по-елегантно в интериора на дома и помещението. В моментите, в които телевизорът не се ползва по предназначение, изпълнява ролята на дигитална рамка, в която можете „да поставите“ любимите си дигитални изображение. Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung всеки собственик на The Frame има достъп до над 1200 дигитализирани произведение на изкуството от колекциите на световни музеи като Прадо, Албертина и Ермитажа и агенции като Magnum Photos и Lumas, а творбите на екрана оживяват благодарение на изключителното QLED качество на картината. Самата рамка на телевизора може да бъде избирана също спрямо преобладаващата цветова гама на помещението, като изборът е между кафяв, бежов, черен и бял висококачествен кант, който наподобява рамката на картина. За тези, които предпочитат да излагат изкуството в дома си подобаващо – телевизорът може да бъде поставен върху стойка под формата на триножник-статив, който мигновено го превръща в обект на съзерцание – представете си колко невероятно е да можете да се наслаждавате на любимите си картини, в собствения си дом, без да трябва да плащате милиони за да ги притежавате!The Serif – дизайнерът


The Serif е телевизорът на тези, за които дизайнът е религия и помещенията в домовете им са мултифункционални, но елегантни, джаджите са високо технологични, но красиви. Този модел, разработен от парижкото дизайнерско студио Ronan & Erwan Bouroullec ще познаете по екрана със заоблен ръб и цял панел без никакви разделителни линии в две цветови опции – облачно бяло и памучно синьо.

Профилът на The Serif е вдъхновен от латинската буква I в шрифта Serif и се отличава с дизайна си, като пасва идеално като мебел в интериора на дома – може просто да бъде поставен на рафта, а елегантната му стойка заема много малко място и е изключително лесноподвижна. 360 градусовият дизайн на The Serif е само едно от предимствата на този модел, който идва с висококачествен звук и картина, и редица високотехнологични функционалности (NFC на ТВ & Airplay2, Color Volume 100% by Quantum Dot). Именно благодарение на лесните опции за свързаност между телефон и телевизор, можете да използвате екрана както за развлечение (слушане на музика, споделяне на снимки и т.н.), така и за работа – особено важно, за тези, които са Home Office и имат нужда от допълнителен екран за осъществяването на презентации, например.The Sero – експериментаторът


Тhe Sero е телевизорът за феновете на интерактивните, мобилните и най-вече неспиращи забавления. Този телевизор ще прилегне на всеки модерен интериор, обитаван от хора с динамичен живот и феновете на високите технологии и най-вече на тези, които са свикнали да боравят непрестанно с телефоните си, защото може да се завърта от хоризонтална във вертикална позиция и да прави пълен Mirroring на екраните им! Телевизорът се свързва лесно с телефон или таблет и благодарение на разширените възможности на дисплея, прави възможно да се насладим на съдържание, които сме свикнали да гледаме именно така от телефоните си – в това число различни видео формати и достъп до социални медии.

The Sero (вертикално, на корейски) се отличава от всички останали модели с модерния си дизайн, който се откроява във всяко пространство и разполага с разнообразни функции на дисплея, когато не се използва. Неслучайно именно този модел е отличен с наградата „Най-доброто от иновациите“ на в рамките на международния технологичен форум  CES – Sero съчетава най-модерните функции на първокласните дисплеи на Samsung, като същевременно предоставя нов подход към технологиите за домашно забавление, отговаря на нуждите и навиците на нарастващата аудитория на мобилни устройства и приложения.

The Sero се откроява с тънък 360 градусов чист дизайн, интегрирани говорители за гарантиране на чист звук, а кабелите са идеално разпределени, така че да не нарушават усещането за уникална синергия между качеството и функциите на дисплея, незаменимите опции за вертикална и хоризонтална картина и високотехнологичната свързаност – пълен mirroring за Android и iOS устройства.

Това, което особено много ни плени в The Sero е неговата мултифункционаланост – идеален е хлапетата да се забавляват със социалните си мрежи, но задоволява и нуждите на техните родители да изгледат на спокойствие и на голям екран цялото това съдържание, което са сложили в bookmarks и все отлагат, защото екраните на телефоните са прекалено малки. Идеален е и за преглеждане на всички снимки и клипове, включително от USB, от пътуванията последните години – даже и вертикалните! Една от любимите ни функции е Sound Wall – освен феноменалния звук, визуализира по впечатляващ начин музиката.Както казахме в началото – искаме да притежаваме и трите модела, като знаем точно къде ще ги поставим: The Frame ще бъде закачен на стената в дневната, The Serif ще бъде в онази малка стая, която пригодихме за Home Office, а The Sero заминава директно в стаята на децата!

Повече информация за лайфстайл телевизорите на Samsung можете да намерите да намерите тук.


Текст: Ана Динкова

Снимки: Samsung Bulgaria

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Каубойски ботуши за градски бунтарки.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ